Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
ozigyu
üzenetére
Szia,
Nem ez a helyzet, amit te leírtál. Kaptam egy gyári, bolti állapotú tabletet. A gyári szoftver, amivel érkezett, ténylegesen rossz, ezért én is kérdeztem a WayteQ-et, van-e rá frissítés és ők közölték, hogy készül egy frissítés, de még tesztelési fázisban van. Én azért ezzel végeztem a tesztelést, mert akkor még úgy volt, hogy kiadásra kerül rá 1-2 napra a frissítés is.
Felmerült azonban pár probléma, ami lassítja a frissítés kiadását, ezen dolgoznak még most is. Többek között a Google Play-nek volt valami problémája. Valószínűleg a hiba nagyobb volt, mint két kattintás, vagy egy sor csere a kódban, ennek köszönhető, hogy nem került még ki a végleges verzió.De az biztos, hogy ez a frissítés sokat javít majd a készüléken, jobb lesz az érintés, gyorsul, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX