- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
3 db tab-ot is vennem kell karácsonyig. Volt nálam egy céges 7"-os HTC Flyer. Azt használgattam, és annak gyönyörű volt a kijelzője. Kellene egy tab saját részre, egy a szülőnek és egy ajándékba . Én magamnak 7"-ra gondoltam, és Prestigo-t nézegettem. Sajnos a kijelzők nem tetszenek, valahogy nagyon fakók a színek még az IPS-nek mondottban is. Most egyre inkább azon agyalok hogy 7,9-es kellene. Az lenne a kérdés, hogy a 7,9-esek mennyivel komfortosabbak mint egy 7"-os? Nem túl nagy a 7-eshez képest? Az 1024x768-as kijelző nem nagyon pixeles?
Főként az Alcor Zest Q813i-t és a Wayteq xTAB-79qci-t nézegetem. ( ma megyek MM-be és Edigitalba, talán látok élőben)
Ezeken kívül még a Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 van, de erről sem olvastam a legjobbakat. Esetleg még az Alcor Csökkentett memós változata is szóba jöhet a Q813ix. Ez egy tizessel olcsóbb a többinél.7"-on főleg Prestigo jönne szóba a 2 év gari és nagy akksi miatt, a Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo 8GB (PMP5870C_DUO).
Ezeken felül csak jóval drágább darabok vannak, ezek most kimaradnának.Lehet hoyg az egyik ajándék darab 9,7-es lenne, akkor ott a Wayteq xTAB-100qcr jöhet számításba talán, de az már lehet hogy nagy lenne.
A kérdésem az lenne hogy jobb-kényelmesebb-e egy 7,9-es egy 7-esnél, és ezek a márkák-típusok közül melyik a leg ellenjavaltabb?
Sokat olvastam róuk, de mindről írnak jót-rosszat. 2 db tab nagy alapterületű családi házba menne ahol egy TPlink- router osztja az észt. Ott a jobb wifi képes készülék lenne a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest