- Google Pixel topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
lendvaizs79
csendes tag
Üdv!
Két napja lettem boldog tulajdonosa egy Prestigio Multipad 4 Quantum 9.7-esnek. Az ára 65E HUF volt. Mint ígértem néhány szóban leírom a véleményemet a gépről, bár még csak most ismerkedem vele.
Külső megjelenésében egy nagyon igényes kivitelű gép, pontos illesztésekkel alu hátlappal, recsegésnek ropogásnak és képernyőelszíneződésnek semmi jele. A kijelző IPS retina, ennek megfelelően brutálisan éles a kép lapos betekintési szög mellett is.
A hw egy 4 magos 1.6 GHz-es cpuból, 2 GB ramból, 4 magos gpuból és 8 GB háttértárból áll, de bővíthető 32 GBig micro sdvel.
Az OS Android 4.2, amihez a Prestigio egy jó adag letölthető appot kínál alapból. Frissítés OTA elvileg lehetséges, még nem próbáltam.
Biztos mindenkiben felmerül a kérdés, hogy a Mali 400 hogy boldogul a retinával. Nagyon apró, számomra abszolut nem zavaró késések, röcik előfordulnak, bár azt nem tudom, hogy ez a gpu vagy az os miatt van-e. Engem a tűéles kép kárpótol mindenért. A full hd videókat könnyedén viszi és a két hangszóró is korrektül szól,persze azért thx-et senki ne várjon.
3g nincs csak wifi, de nekem ez pont megfelel. A wifi egyébként jó, 8-9 m-es távon 3 téglafalon keresztül is tudtam netezni.
Amit kaptam a géphez a fenti árért az egy gyári tépőzáras bőrtok, egy usb adatkábel, egy usb otg és egy cserélhető dugvillafejjel ellátott töltő 3 különböző dugvillával, ami szerintem tök hasznos tud lenni, ha valaki gyakran jár külföldön. Ja és 2 év gyári gari, ami szintén nem elhanyagolható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- EAFC 25
- Synology NAS
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest