- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az idei Nexus 7-nél van pillanatnyilag jobb táblagép a piacon? A 260 EUR-s ár, amit a 32GB-os verzióért kérnek, nekem teljesen megfelel, a nagy felbontás határozottan imponál, a kijelző elvileg jó minőségű, a bővíthetőség (hiánya) nem érdekel.
Illetve lehet valamit tudni a Nexus 10-ről? Ahogy néztem, már nem rendelhető Play Store-ból, eBay-en azért még lehet találni 350-400 EUR körül, az új verziót meg csak lebegtetik, de egyelőre nem tudni mikor jön. Várható vajon még idén? Hardveresen a régi változat sem gyenge, miben tudnak vajon még újítani?
Galaxy Tab 7 2.0 van már egy itthon a gyerekeknek, azzal alapvetően elégedett vagyok, csak a kijelző, de legalább a kijezlőfelbontás lehetne nagyobb, meg azért a hardver sem olyan hű de izmos benne, bár egyelőre még elég. A Tab 3 viszont nem szimpatikus, a Note-ok meg drágák.
Kínait, és B-kategóriás cuccokat meg nem feltétlen szeretnék.
Elsősorban játékra kellene a gyerekeknek, internetezésre, non-stop youtube- és filmnézésre. Hosszú akkus üzemidő szintén követelmény, de ezzel kapcsolatban a Nexusokról megintcsak jókat olvastam.
A kérdés az, hogy érdemes várni az új Nexus 10-re az erősebb hardver és a nagyobb kijelző miatt, vagy vegyem meg nyugodtan a Nexus 7-et? Esetleg van valami, ami veri ezeket a feti szempontok alapján?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hobby elektronika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Gumi és felni topik
- Autós kamerák
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest