Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Samsung Gear S3 - második kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az idei Nexus 7-nél van pillanatnyilag jobb táblagép a piacon? A 260 EUR-s ár, amit a 32GB-os verzióért kérnek, nekem teljesen megfelel, a nagy felbontás határozottan imponál, a kijelző elvileg jó minőségű, a bővíthetőség (hiánya) nem érdekel.
Illetve lehet valamit tudni a Nexus 10-ről? Ahogy néztem, már nem rendelhető Play Store-ból, eBay-en azért még lehet találni 350-400 EUR körül, az új verziót meg csak lebegtetik, de egyelőre nem tudni mikor jön. Várható vajon még idén? Hardveresen a régi változat sem gyenge, miben tudnak vajon még újítani?
Galaxy Tab 7 2.0 van már egy itthon a gyerekeknek, azzal alapvetően elégedett vagyok, csak a kijelző, de legalább a kijezlőfelbontás lehetne nagyobb, meg azért a hardver sem olyan hű de izmos benne, bár egyelőre még elég. A Tab 3 viszont nem szimpatikus, a Note-ok meg drágák.
Kínait, és B-kategóriás cuccokat meg nem feltétlen szeretnék.
Elsősorban játékra kellene a gyerekeknek, internetezésre, non-stop youtube- és filmnézésre. Hosszú akkus üzemidő szintén követelmény, de ezzel kapcsolatban a Nexusokról megintcsak jókat olvastam.
A kérdés az, hogy érdemes várni az új Nexus 10-re az erősebb hardver és a nagyobb kijelző miatt, vagy vegyem meg nyugodtan a Nexus 7-et? Esetleg van valami, ami veri ezeket a feti szempontok alapján?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX