- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Nem lesz iPhone 19
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
hasab
csendes tag
Üdv, atala!
Lehetőségeid (a teljesség igénye nélkül):
Concorde, Wayteq, Asus, Navon, Prestigio: ezek a gyakoribb márkák, jól meg kell nézni a háttértámogatást, szervizt, szoftver-frissítési gyakoriságot.Concorde Tab Slim: 7,85 col, 4 mag, 2 GB RAM, 1024*768 IPS, 8GB belső memória (5,5 GB felhasználható), Android 4.2.2, jó szervizháttér.
Concorde Tab Rokee: 7 col, 2 mag, 1 GB RAM, 1024*600 TFT, 8GB belső memória (5,5 GB felhasználható), Android 4.2.2, jó szervizháttér.
Wayteq xtab70 dci és qci: ha nem komolyabb játékra kell, csak alap játékokra és olvasásra, netezésre, akkor talán érdemes belevágni. A szervizről mondanak hideget-meleget, utána kell olvasni.
Yarvik, Clorovo, GoClever, BestBuy, Overmax, Alligator, Koobe, Pentagram, Omega, Manta, Lark, Nextbook, I-Onik, Tracer, Evolveo, stb...: Ezek mind rendelkeznek az általad leírt követelményekkel, de ha egyszer elromlik, akkor vagy kuka, vagy elég sokat lehet majd várni a javításra.
Az én keresési kritériumaim hasonlók voltak (4 mag, 2GB, jó szervíz) és ezeket néztem ki első körben, egy Concorde Tab Slim-et majdnem vettem is, már meg volt rendelve web-áruházban, de közben használtan hozzájutottam egy Alcor Zest Q933R 9,7" retinás tabhoz, így lemondtam a Slim-ről.
Rendelkezem egy Concorde Tab One-nal, és napi olvasója vagyok a Concorde fórumnak, így látom egyrészt a rengeteg hozzászólást, vagyis sok ember választotta ezt a márkát, másrészt látom a szervizesek, adminok válaszait, hozzáértését, törődését. Ezt sem a MyAudio, sem a Wayteq, sem az Alcor, sem egyéb alsó-közép kategóriás tablet gyártó nem tudja überelni, de még a közelében sem jár.Megvétel előtt mindenképpen érdemes kézbe fogni, megtapizni pár kinézett kütyüt.
Üdv,
hasab
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Társasjáték topic
- World of Tanks - MMO
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX