- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok! Úgy döntöttem szeretnék kipróbálni huzamosabb ideig is egy tabletet (párat már nyomogattam). A vásárlást vélhetően nyár végén fogom megejteni, addig is még nézelődök, teszteket olvasgatok stb. Mivel ilyen téren annyira nem vagyok otthon (bár a nagyobb gyártók cuccait ismerem, teszteket olvasgattam, párat meg is nyomkodtam a Mobile Meetingen) ezért kérném a segítséget. Az elképzelés a következő:
max 100k-s vételár (nyilván +- 10k nem számít ilyen tételnél, de nagyon elrugaszkodott árat nem tudok megfizetni, pl. Xoom és tsai.)
értelmes hardver (értem ezalatt az ismert gyártók chipjeit, lehetőleg 1 GHz alatt ne nagyon legyen a proci, illetve a RAM is jó lenne legalább 512)
kapacitív, multitouch kijelző (jó lenne a rezisztív is, ha végre elkezdenék a rez. multitouch panelek forgalmazását...
)
jó, ha van még GPS és 3G, de ez nem életbevágó
tárhely lehetőleg minél nagyobb, vagy legalábbis megoldható legyen a külső adathordozók kezelése (gondolok itt olyasmikre, mint a jailbreakelt iPad és a Camera Kit használata)Pár készüléket ígéretesnek tartok. Egyik lenne a Folio 100. Lehet olvasni, hogy sok vele a macera, de utána egész frankó kis gépezetet lehet összehozni. Az időt nem sajnálnám rá, a szakértelem hiányzó részét meg csak megoldom. Nektek mi a véleményetek róla? A következő készüléknek az ára fogott meg leginkább, ő lenne a Herotab C8. A hardver nagyon frankónak tűnik ezen az áron. Legnagyobb bajom vele a kinézet (azért, ha nem muszáj nem mászkálnék egy klón cuccal). Illetve milyen support képzelhető el ezzel kapcsolatban? Gyanítom, hogy semilyen. Mindenesetre, ha lenne valami hasonló, normális supporttal, akkor tuti velem együtt sokan instant vevők lennénk...
Így nagyjából ennyi lenne, esetleg, ha vannak még alternatívák, azok megemlítését, illetve linkelését megköszönném. Láttam sok helyen javasoljátok hasonló kérdésekre a Galaxy Tabot. Vele annyi a bajom, hogy annyira nem fog meg. Valahogy az ár/érték aránya nem stimmel nálam (persze lehet, hogy hülyeséget beszélek).
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Dr.NX