- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Chaser #31174 üzenetére
Concorde-ot most néztem, azt kell mondjam sajnos, hogy a kezembe sem vettem. Agyon volt tapicskolva, koszos volt, zsíros volt, nagyon nem tetszett.
Egyébként meg el vagyok keseredve kicsit, mert a 8" tabletek nagy része 1024*768-as felbontású, és még így is 16:9-nem tűnnek a képeken, nem tudom hogy csinálják ezt...
I-ONIK szintén kiesett, Overmax is kiesett a felbontása miatt, Prestigio dettó.Szóval vagy veszek valami gagyi kínait olcsón, vagy veszek márkásat drágán, de 100 körül meg már van 9-10" is ugyanabban az árban.
Talán még a MyAudio Series 8 8GB 808DCC jöhetne szóba, ahogy nézelődök, de nem tudom erről milyen tapasztalatok vannak.
Régebben sok jót olvastam itt a Myaudióról. Aztán sok rosszat. Aztán a kínai csodákat istenítették itt páran és hogy némelyik mennyire jó vétel, blablabla.Szóval most még rosszabb, mint eddig volt
De ha jókat mondotok erről, akkor lehet emellett döntök. Nem tudom 7"-ban van-e nagy felbontás, de az kicsi lenne... Hjaj, lehet most még nem veszek tabletet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest