Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fateless #30457 üzenetére
Áááh, hülye menü, akkor lehet csak a háttérkép miatt nem találtam, mert beleolvadt?
Tudom, hogy néz ki a menü, de tényleg nem láttamAmiket linkeltél akkor ezeket közül nyugodtan lehet válogatni? Az lenne a lényeg, hogy ne essen szét és ne szarjon be 3 hónap után, legyen használható, akár film-barkochbára
Még egy kérdésem lenne: úgy általában mekkora méret a kényelmes? Tapicskoltam már 7", nem volt rossz, de lehet itt jobb a nagyobb? Igazából a 10" is kényelmes nekem. Használhatóság szempontjából melyik javasolt?
Vagy tapicskoljak még pár tabletet és döntsem el?Nem gázos kínából rendelni? Mennyi idő míg ideér? Mi van ha nem jó az áru?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest