Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Ahogy írtam, én is azért veszem ezt, mert kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen olcsó cucc mire elég (mondjuk ha az alap feladatokra párom Skate-je is megfelel, akkor a Yeahpad is megteszi majd)
A másik dolog, amiért ezt választottam, hogy ez volt a legolcsóbb (a következő ~2300Ft-tal drágább volt, de kb. ugyanezt tudta, csak más köntösben), és ha teszteltem, akkor még mindig simán tovább tudom adni mindenféle bukó nélkül, mert hát valljuk be, sokaknak az ár a fontos, és 15-20k-t biztos megér számukra egy ilyen cucc...hun_gery: én nagyjából tudom, hogy mire számítsak, de mégis kíváncsi vagyok rá. Semmiképp nem akarom majd megtartani, a tesztelés után vagy felrakom hirdetni, vagy megörökli valaki családon belül. Pl édesanyámnak arra tökéletes lenne, hogy tudjon velünk skype-on beszélni, vagy megnézzen valamit az interneten, esetleg valami alap kis játékra, ha nagyon unatkozna. De családon belül ott van még após meg egyik öcsém is, akiknek simán elég lenne egy ilyen kaliberű cucc...Csak ne legyen semmi hibája, mert nem nagyon érné meg visszaküldeni.
SShadow: én ha saját részre vennék, akkor a következőkre figyelnék:
- IPS kijelző
- minőségi burkolat
- korrekt hardver
Egy Huawei Mediapad kaliberű cuccal tökéletes ellennék, csak hát amennyibe az kerül, annyit a büdös életben nem adnék ki tabletre, szóval valami hasonló kaliberű (akár GSM modul nélküli) kínai tabletet vennék 30-35k körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A másik dolog, amiért ezt választottam, hogy ez volt a legolcsóbb (a következő ~2300Ft-tal drágább volt, de kb. ugyanezt tudta, csak más köntösben), és ha teszteltem, akkor még mindig simán tovább tudom adni mindenféle bukó nélkül, mert hát valljuk be, sokaknak az ár a fontos, és 15-20k-t biztos megér számukra egy ilyen cucc...
Dr.NX