-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optika01
tag
válasz
pandor #14969 üzenetére
Szia
Nekem a tab 2 7.0 (3110) van. Nekem nagyon bejött. Korábban xPAD70-em volt, ég és föld.
Ezzel nem akarom a wayteq-t leszólni, hiszen ár-érték arányban nagyon jó volt, első tabnak tökéletes.
De a samu más (igaz árban is, de még megfizethető). Kijelzője nekem tetszik színekben, betekintési szögben, felbontásban is. Üzemidő 5-7 óra, használattól függően. TW-lecseréltem, mert az nem szimpatikus, de vannak jó launcher-ek. Csatlakozás megoldható adapterrel, GPS kiváló (Navigon-nal tesztelve). A kamera az olyan amilyen. Ha nincs más az is jó, de tab-al fényképezni? Csak ha nagyon nincs más. Play-en nincs kompatibilitási probléma. A 2 év gari pedig biztonságit nyújt. Korábban nem volt gondom ilyen téren, de pont a az xPAD-nál igen, és ott is jól jött a csere garancia.Ez miatt lett a Samu.
Röviden ennyi.
üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Vivaldi (böngésző)
- Futás, futópályák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- További aktív témák...
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest