- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
-
Jakuu
őstag
válasz
agent11 #98939 üzenetére
Én egyből azzal kezdtem, hogy átneveztem, de úgy sem működik.
Amúgy is fura, mert nekem a Leilá 18.9ben még mindig MyVideos116.db van, amibe pakolja a megnézett Indavideo plugines listát. De mégis működik.
Még azon filózok, hogy nem e az Amber téma miatt van, bár teszem hozzá, hogy más témákra váltva se tudtam átvinni a database másolós módszerrel. -
vargalex
Topikgazda
válasz
agent11 #98952 üzenetére
Én nem költöztetném a teljes UserData-t, mert nyilván lesznek olyan addonok, egyebek, amik konfigurációs file-ja különbözhet a két verzió között. Én csak az UserData alatti Database könyvtárat csapnám felül (úgy, hogy az új telepítéssel létrejött könyvtárat törölném is).
-
tomy86
addikt
válasz
agent11 #98939 üzenetére
Pont az a probléma, hogy nem felülírod a userdata könyvtár tartalmát, hanem csak bemásolod, mivel Mátrix alatt más az adatbázis fájl elnevezése is. Így a mappában lesz egy myvideos118.db és egy myvideos119.db is.
Töröld a myvideos119.db fájlt a könyvtárból és hagyd benne/másold be a Leiaból a myvideos118.db-t! Ezután indítsd újra Kodit és így már jónak kell lennie. -
-
Jakuu
őstag
válasz
agent11 #98924 üzenetére
Ez érdekelne engem is, de nálam kicsit komplikáltabb a helyzet, mert nem a video vagy a sorozatok helyéről kellene átintegrálnom, hanem az indavideo pluginból. A myvideosXXX.db adatbázisban látom a listát, de hiába másolom át a másik kodiba az userdata/database könyvtárból a fájlt, attól az újabb kodiban megnézetlennek látom a már megnézett videókat.
A teljes fájllistát áttudtam vinni a .kodi\userdata\addon_data\plugin.video.indavideo\history.db" átmásolásával, de a watched status mint írtam megnézetlennek jelöl mindent. -
blakey
titán
válasz
agent11 #98922 üzenetére
Már új TMDB, TVDB-t használ a Kodi, amivel a Leia nem kompatibilis. Frissíts legalább Matrixra. Vagy használj másik keresőt, pl. Universal Movie Scraper-t.
-
cof
veterán
válasz
agent11 #94823 üzenetére
Nem igazán mert Python 2-3 váltás volt. Csak azok a kiegészítők fognak működni amiknél nincs meghatározva a Python verzió. Új telepítés javasolt inkább.
Persze kell csinálni a művelet előtt egy mentést és meg lehet próbálni. Úgy nulla a kockázat, hogy elcsesződik a rendszer.
-
cof
veterán
válasz
agent11 #94637 üzenetére
Isten igazából csak hosszabb távra terveznék.
Igazából bőven jók ezek még pár évig ha van hozzá szoftveres support. Az LE is pl. újra támogatni kezdte a sima S905 és S912-es dobozokat, pedig azok sem mai darabok. Viszont teljesen használhatóak a mai igényeknek megfelelően, 1080p meg alap 4K-ra.
S905X4 nem ér annyit, hogy egy szoftveresen biztosan kiforrott S905X3-at leváltson az ember.
-
blakey
titán
válasz
agent11 #94635 üzenetére
CE alatt nincs DV, az S905X4 iránti vágyadat sem értem, mert egy S903X3 is bőven kiszolgál és sokáig jó lesz. Ha megbízható és jó CE-boxot szeretnél, akkor Khadas, Odroid. Ha olcsó, de megbízhatóan jól működőt szeretnél, akkor S905X3 esetében még kifoghatsz 1-2 jó példányt. Az új SoC-ok esetében a CE támogatottság szigorúbb.
-
treklam
tag
válasz
agent11 #92709 üzenetére
Nekem van egy A95X F4 Amlogic S905X4-em de én az alap rendszert hasznalom, borzalmasan melegszik, corelectet nem próbáltam de ezzel az alap androiddal ami rajta van 90 fokra is siman felmegy a proci hőmérséklet. (Extra nagy plusz bordával már jó csak nagyon aprocska a betűméret)
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
agent11 #29989 üzenetére
Kodi samples - innen nézd meg a framerate nevűeket a 3. csoportban. Úgy kell haladni a csíkoknak, mintha zsinór húzná őket. Ettől tudományosabbat nem ismerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- SSD kibeszélő
- Tesla topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest