- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
laca71 #91911 üzenetére
Nekem is ez volt a gondom, Csicsóka megoldotta. Coreelec beállításban is van már ilyen, az nem működik?
nfsu17 köszi, hogy beírtad, pont azon gondolkoztam, hogy fogom majd leállítani a ventit.
Egyébként nem lehet erre is valami parancsot írni?
-
cof
veterán
válasz
laca71 #91911 üzenetére
Bizonyos idő eltelte után le kellene kapcsoljon (pár perc), az már HDD ház firmware hiányosság ha nem. Azonnal nem fog mert az USB port áram alatt marad attól függetlenül hogy kikapcsoltad a CE-t, ugyanúgy mint a PC-s alaplapnál is az USB portok attól még áram alatt vannak, hogy nem megy a gép.
-
L4CI2
aktív tag
válasz
laca71 #40553 üzenetére
HI
AV Port-ba van a reset gomb gyufaszál vagy fogpiszkálóval folyamatosan nyomod és úgy helyezed áram alá a box-ot.
Ja és ne legyen benne LibreELEC-es tároló mert akkor az indul és nem a recovery menü jön be.
-
kuthim
tag
válasz
laca71 #16336 üzenetére
Sikerült párosítani a BT hangszórót.
Előtte a szolgáltatások között engedélyezni kellett a Bluetooth-t és utána lehetett párosítani.
Azután még a hangbeállításoknál ki kellett választani, hogy a hanglejátszás eszköze a BT hangszóró legyen. Azután már szólt is szépen.
Nekem a file másolás a Bluetooth-on keresztül nem jött össze, de nincs is rá szükségem. Arra ott a WiFi. -
m165le3
tag
válasz
laca71 #14910 üzenetére
nekem csak úgy működött, ha a transmission szolgáltatásban az ip. címet úgy állítottam be, hogy az utolsó érték helyet *** volt.
a te esetedben pl. 192.168.1.***
ha a konkrét ip. -t adtam meg, én sem értem el.
a routeren én semmit nem állítottam be emiatt.
a böngészőben én így érem el 192.168.1.8:9091 ( a te címed alapján ) -
m165le3
tag
válasz
laca71 #14902 üzenetére
Ha 64bites az LE, akkor ezt "service.downloadmanager.transmission-7.0.1" , ha 32bites akkor ezt "service.transmission-7.0.5.zip" töltsd le. ( itt a fórumban belinkelték őket néhányszor )
másold fel valahova az LE -be.
tallózd be a szolgáltatások telepítése .zip -ből menüpontban, és telepítsd.
ezek után állítsd be a saját szolgáltatások menüpontban, majd webes felületről elérve használhatod.
nekem USB -n egy 3TB -os HDD -re tölt le, egyszerre 12 torrentet tud letölteni a netem max. sebességével, kábeles csatlakozással.
NTFS -re formázott HDD -vel nem volt jó, mert mindig belassult egy idő múlva, a proci meg 100% -on pörgött, leformáztam EXT4 -re azóta semmi lassulás, megy napokig max. sebességen rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- OLCSÓ MONITOROK
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest