- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
válasz
adomok #80899 üzenetére
Jelentem működik ez a megoldás, 2x reboot után bekapcsolva kék led, kikapcsolva halvány piros led. Sőt, mivel sikerült a config mappába másolnom, a korábban beszerzett vfd conf is bekerült, amivel tökéletesen működik a kijelző minden funkciója. A hk1-x3-vfd-t kell használni, ez megegyezik a Vontar X3-al. Innen szereztem be: [link]
Így most minden jól működik, de majd figyelem, hogy lesz-e leírás dual boot megoldásra, addig jó lesz így is
-
mexel
veterán
válasz
adomok #80866 üzenetére
Erre nem sikerült megoldást találnom, egy időben sokat szórakoztam ezzel, de nem lett eredmény. Ahogy olvastam másoknak sem. A matrixban van valami a ledekről, de azt írta itt valaki azt hiszem hogy az nem ezekre vonatkozik.
Szóval szigszalag lesz a megoldás leginkább.
A CE fejlesztők ilyennel nem foglalkoznak mert nem támogatott box ( nem csak az X3-nál van ezzel gond, régebbi típusoknál is volt, azt hiszem a 9.2 óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest