- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Victoryus #87876 üzenetére
Pontosítok: nem látja droid alól az sd kártyát. Kéne neki látni egyáltalán? Kínszenvedés végignézni a kockásodás miatt egy Fear the WD-t droidon.
Play nem megy, így nem tudtam feltenni a Reboot to LibeELec appot se. Bejelentkezésig eljut, onnan meg csak teker a végtelenségig. Wifi jó, net van rajta. -
Somatom
veterán
válasz
Victoryus #52643 üzenetére
Ééééén??? MK802 -től (Allwinner A10), M8 -ig (Amlogic S802) teljesen képben voltam az összessel. De, aztán átnyergeltem X86 -ra és emiatt az S905/912 nekem teljesen kimaradt (leszámítva azt a rövid próbálkozásomat a KIII -mal). Én is tanácstalan vagyok, hogy melyik kütyü lenne jó. De, mivel úgy látom, hogy itt, a topikban az Android teljesen kimaradt, megpróbálok magam utánajárni a freaktab.com -on. Neked is ezt javaslom.
-
Beni2360
félisten
válasz
Victoryus #52564 üzenetére
A kodi keres hozzá egy feliratot? - Természetesen, van hozzá felirat kereső a kiegészítők közt és több szolgáltató amiben be tudod állítani, hogy milyen nyelven keressen. Van, hogy 10 fajta feliratot dob ki és ott lehet csemegézni a filmnek megfelelőt.
A csúszás meg adódhat a film és a Fi közötti eltérő fps miatt. Ezt a Fi-nál lehet egyszerűen konvertálni. Pár mp az egész. Valami Subtittle editor vagy valami hasonló, 15 éve nem használtam. -
válasz
Victoryus #52504 üzenetére
Android alatt nem lesz soha jó a film lejátszás!
Hiába teszel fel másik droidot! Ha droid alatt akarsz normálisan filmet nézni akkor másik irányba kell menned.
Vegyél ZIDOO X9S boxot ott nem kell mókolni semmit megy minden droid alatt, csak hát az kicsit más kategória árban!
-
-
blakey
titán
válasz
Victoryus #52409 üzenetére
Linkelték neked a Kodi kezdőknek bejegyzést, olvasd el.
-
tobias40
veterán
válasz
Victoryus #52405 üzenetére
NFS-t használj erre és csak azt a mappát add meg neki ahol a filmjeid vannak!
Ha külön könyvtárban használod a filmeket és a sorozatokat pl akkor külön kell felvenned mindkettő könyvtárat.
Így ami filmek ezekben vannak megjelennek majd!Jah és a nas-on engedélyezned kell a hozzáférést a lejátszódnak mert különben nem engedi tallózni azokat!
-
DJGABI
addikt
válasz
Victoryus #52339 üzenetére
elvileg lejjás kodival bejött az emulator support, külön OS se nagyon kell már hozzá, de volt ez a scottelec is. maga a vas nem tudom mit bírhat, geekbench pontokban alázza még a ps classicban lévő vasat is, hmm
kontroller meg... amit épp supportál, xboxosat szerintem biztosan
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Victoryus #52261 üzenetére
7-es android van rajta? Mexel szerint az a legrosszabb, ráadásul az újabb androidos Kodikból kivették az amlogic támogatást, azért szaggat, meg blokkosodik minden. 5-ös androidon anno egész tűrhetően futott a Kodi, de az még 16.1-es verzió volt. Kipróbálhatod az SPMC-t (lásd öf), abban még benne van az amlogic támogatás.
Mexel blogját szintén javaslom, több androidos romot is rendbe rakott, hátha találsz vmit ami segíthet.
CE alatt viszont kisimulnak a dolgok, azért hasznájuk sokan azt. -
envagyok
veterán
válasz
Victoryus #3038 üzenetére
Tudnál torrentezni, de nagy sebesség különbséget ne várj.
Általában 100mbites a lan, de a gigabitesek se gyorsabbak.
Használj nast, vagy routert erre. (nekem az Asus rt-ac56u 40MB/s-el másol)
Nasból van olyan is, ami mediaplayer.
Vagy vegyél asrock beebox minipc-t.
Az egy all in
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Update 07.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest