- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
djnice #76020 üzenetére
Amazon rávágja az AFA különbözetet és mindig szórakozk azzal, hogy küld, vagy nem küld kis hazánkba..
tény időnként vannak jó akciók, de ki kell fogni... (Prime előfizetéssel lenne Cube is 68 EUR-ért, de csak Németország/Ausztria számára)
1080p Netflix/HBO Go-ra jó a MI Stick Global. (10E FT alatt küldéssel simán bevállalható erre acélra Mi Global)
Én CoreElec párti vagyok boxaim-on az fut, de Mi sticken/Mi boxon a HBO GO/Netflix probléma mentesebb (nem kell buherálni), akinek meg újabb 4K TV-je van, annak meg nem kell stick, tudja a TV is... -
-
kokokka
addikt
válasz
djnice #75957 üzenetére
És az új Chromecast with Google TV? Tudom, hogy itt még nincs, de ha utána néztél esetleg, akkor mi a véleményed róla? És akkor a TV-kbe épített YT és Netflix sem tudják amit kérdeztem? Vagy akkor minek vannak ilyen lehetőségek ebben a két szolgáltatásban, ha nincs is eszköz, ami kihasznalja? A Z9X-et nézegettem, de ezek szerint az sem hibátlan.
-
kokokka
addikt
válasz
djnice #75520 üzenetére
Igen, olvastam. Én már tisztában vagyok ezzel, ezért írtam, hogy kapcsolja ki. Android alatt viszont nem megy nálam a passthrough, pedig mindent bekapcsoltam amit kellett. Engedélyeztem minden nagyfelbontású hangot a droidban (manuális beállításnál) és a YT-on belül is bejelöltem az 5.1-et. Mégsem szól többcsatornán, minden csak sztereó.
-
Tibor691
tag
válasz
djnice #75158 üzenetére
A 2016-os a tévém sajnos csak zölden játsz le az 05.06. 05.09. DL 07.09 profilú Dolby Vision filmket, csak a régi 04.06 profilúakat játsza le.
Létezik olyan program, amivel konvertálni lehet a DV profilt pld. 05.06. 05.09. DL 07.09-ról 04.06-re?Amennyiben egy általatok javasolt külső médialejátszóval játszom le az újabb DV profilú (amit TV belső médilejátszója nem játszik le) filmeket, akkor a TV meg tudja jeleníteni a filmet DV formátumban?
-
kutga
félisten
-
cof
veterán
válasz
djnice #74811 üzenetére
Ez valami firmware hiba azt írja.
But I just can't understand why after a while the speed drops to 7-8, off-on WiFi solves the problem. Firmware stock 1457.
The problem is probably in the firmware, if there is a solution, tell me.Kipróbálnék egy másik fw-t ha a 1457-es van rajta.
-
Csicsóka
őstag
-
Véreshurka
senior tag
válasz
djnice #74681 üzenetére
Bár nem ismerem a Github működését azon kívül, hogy néha letöltök róla egy-két dolgot, de akkor ez a nyitott pull request nem csak azt jelzi, hogy kérés ment a fejlesztők felé, hogy legyen a rendszerben NFS szerver? Vagy már tartalmazza? Esetleg telepíteni kell plussz-ban?
-
cof
veterán
válasz
djnice #74183 üzenetére
Meg kell nézni úgy is ha vissza ki kapcsolja. Mert lehet, hogy a szinkronizálás a megjelenítőhöz Indításkor / Leállításkor bekapcsolásnál is kell restart. És lehet, hogy egyszerre kapcsolta be a kettőt.
Amúgy ilyenkor nincs pt igen, a hang meg csak 2.0, de ha nincs erősítő lényegtelen.
-
Fisha
őstag
válasz
djnice #74165 üzenetére
Nekem is ilyesmivel kapcsolatos volt az első gyanúm. A TV hibáját kizárnám: ez egy vadiúj LG OLED.
Ezek a beállítások érintettek szerintem, de szóljatok, ha más is:
adjust display refresh rate: on start stop
sync playback to display: offEzek jók így, nem? Van más is?
Amúgy kicsit ellentmond ennek az iránynak, hogy ez nem egy periodikus valami, hanem inkább elő-előfordul, de akár néha másodpercenként, néha meg nem. Még egy fontos infó: vezetékes hálón lógok természetesen (és a nas is).
-
Lasersailing
senior tag
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
djnice #72601 üzenetére
Ha még nem lett volna téma, hadd kérdezzem meg... S912-n android alatt van olyan zenelejátszó program, amivel nagyon tisztességesen zenélne a box? Kizárólag zenére vonatkozik a kérdés, film semennyire nem számít, mert arra ott a CE.
Vagy ilyet itt ne is kérdezzek?Kösz, előre is...
-
mikrofon
veterán
válasz
djnice #72345 üzenetére
Pont ezt az árat gondolom én is.
Pine64 rockpro64 szetthez is van egy hasonló ház. Így abból is össze lehet állítani egy hasonló rendszert és ez 200usd körül jön ki. Viszont ez mind szoftverben mind hardverben felülmúlja a beelink - et.
Tehát ez az ár túl sok érte szerintem . Ha 200usd alatt lenne én elgondolkodnék...170usd környékén meg biztos vennék is egyet....
-
blakey
titán
válasz
djnice #72348 üzenetére
Én tudom, viszont sokan annak használják és nem hajlandóak költeni egy normális NAS-ra. Pl. az én eszközeim még nem láttak HDD-t az USB-re csatlakoztatva, mások meg 10-12Tb-os HDD-ket csatlakoztatnak hozzá és még azokat is megpróbálják elérni más eszközzel. Az ilyen felhasználóknak bizony NAS lesz.
-
nfsu17
veterán
válasz
djnice #72239 üzenetére
Korábbi fw-t visszatenni?
Feltéve, ha az a bootloaderbe is belenyúl, ennyire nem értek hozzá.
Ha jól olvastam, az X96 Max-nál (X2) volt ilyen, hogy egy android frissítés megkavarta a fejét és nem ment LAN (vagy csak 100-on?), meg ilyenek. Eggyel korábbi fw és happy.Ha megjön az X96-om, akkor net nélkül fogom elindítani az androidot, aztán meglátjuk milyen fw lesz rajta (tudom, hogy nem uarról a két készülékről van szó), mert már ezek szerint bármi megtörténhet...mondjuk az még mindig nem a világ vége, ha nem megy belsőről, ha amúgy szépen megy "külsőről".
Amúgy nálatok (mondjuk aki SD-ről használja) mennyire gyors a KODI-ban az add-on-ok használata? Tehát ha belépsz YT-ba, pl akkor homokórázik-e? Ha belépsz a feliratkozásokba homokórázik-e? Vagy az előzményekbe lépve? Vagy az RTL app-ja?
Nem tudom, hogy ez ilyen alapból, vagy az SD-m lassú, mert amúgy meg minden azonnal történik, tehát filmindítás...OK gomb...és már megy is.
Mindegy, majd lesz időm összehasonlítani a két boxot később. -
-
-
-
-
cof
veterán
válasz
djnice #71342 üzenetére
User error? Nem, dehogy.
Vertikálisan 2x volt meg a kép, SMB-n állandóan megszakadt a másolás, HDD-t eldobálta random időközönként, gondolt egyet aztán befagyott az egész BOX. Stb... 9.2.0 meg a 9.2.2 is most megy jól, és többször újraírtam akkor a kártyát, hátha, de nem. Most is ugyanaz a felállás, mint akkor.
-
nfsu17
veterán
válasz
djnice #71337 üzenetére
blakey írt róla múltkor, hogy lehet különbség két X3 box között.
A stabil CE óta nem akad már az a fájl sem, de ezt múltkor le is írtam. Így most semmi gond nincs vele.
Droidmester múltkor leírta, hogy mi a különbség az X96 boxok és X99 között.syler123
Passz, nincs olyanom, így nem írhatok róla egzakt módon semmit.
-
nfsu17
veterán
válasz
djnice #70725 üzenetére
Annyira azért nem új. Két hónapja már vehettem volna ilyet, de X99 max plus lett belőle. Januári YT videó is van róla. Az a box egy X99, csak más távval. Amúgy ajánlható cucc mindkettő. A pc-men van az androidos fw-je az X99-nek és a fájl nevében benne van az X88 szó is.
-
blakey
titán
válasz
djnice #70721 üzenetére
Viszon ez érdekes, hogy 2GB-os DTB-vel működik, persze simán lehet user error.
-
Mankó
veterán
válasz
djnice #70637 üzenetére
Ez mind tiszta, csak szerettem volna mindent egy helyen tudni. Kodi, Netflix, HboGo, Youtube. Most így is van, de a Netflix kompromisszumos. Az egyértelmű, hogy nem a CE vagy Kodi hibája, ez ilyen, ezt kell elfogadni, vagy a tv netflixét használni. A Youtube API-jával is kell még tennem kell 1-2 kört, mert nem tudtam kötőjelet írni a beillesztéskor és azért nem élesedett a Youtube.
A droidot csak azért raknám vissza, hogy minden rendben legyen az eszközzel, ha eszköz váltásra kerül a sor, különben meg teljesen hidegen hagy. -
Mankó
veterán
válasz
djnice #70632 üzenetére
Van itt akkor most már kavarás rendesen. Kodi alól kimegy a HDR10+, de a Netflix Kodi alól nem HDR-es, max virágbolti filmeken NAS-ról fogom látni a 10+-os filmeken.
Droiddal se haladok előre, de nem is esik jól vele kínlódani, mivel nem is használom, csak CE alól a Kodit.
Régen szerettem ezekkel a cuccokkal bíbelődni. most már meg csak idegesít. Lehet öreg vagyok én már ehhez a hegesztgetéshez és be kellene neveznem egy out of box termékre.és ott is jönnek majd a kompromisszumok.
-
ztsoft
őstag
válasz
djnice #70428 üzenetére
Akkor jó, mert a status=none miatt csak a hiba üzenet jelenik meg a többi nem. A cat /proc/device-tree/le-dt-id paranccsal tudod megnézni az aktuális dtb nevét, így ellenőrizheted is.
Még annyi, hogy kell az újraindítás is a dd parancsok után, hogy az új dtb betöltődjön.
-
ztsoft
őstag
válasz
djnice #70425 üzenetére
Ha kártyáról fut a CE akkor a /flash alatt van a dtb, ha eMMC-ről akkor a /dev/dtb tartalmazza (ez a régi, azaz, nem ng-s box-okra igaz, az újakat nem ismerem). De ha biztosra akarsz menni, akkor az /usr/share/bootloader/update.sh fájlban megtalálod a pontos menetét.
Nálam ez így néz ki.
echo "Updating device tree from $UPDATE_DTB_SOURCE..." case $boot in /dev/system) dd if=/dev/zero of=/dev/dtb bs=256k count=1 status=none dd if="$UPDATE_DTB_SOURCE" of=/dev/dtb bs=256k status=none ;; /dev/mmc*|LABEL=*|UUID=*) cp -f "$UPDATE_DTB_SOURCE" "$BOOT_ROOT/dtb.img" ;; esac
Látható, hogy ha a /flash alatt van, akkor csak simán másolja, ha az eMMC-n, akkor már a dd-t használja (mind a kettő parancs kell).
De majd a kollégák kijavítanak, ha valami nem stimmel.
-
ztsoft
őstag
válasz
djnice #70398 üzenetére
Az a legszebb az egészben, hogy verziószámot átírta, ha auto-n van a frissítés, akkor le is szedi szépen a legújabb verzió. Mivel a "JRE for BD-J menus" kiegészítő tartalmaz binárist is, így kell az újraindítás a telepítés után. Már buktad is az egyedi verziót (kivéve, ha elég ügyes vagy és az .update könyvtár alól törlöd a frissítést).
Most megcsináltam az SSH parancsokat is. A múmiánál már meg is bukott. Sokkal lassabban jön be a menü, meg a nyelv választás után nem hiba üzenet jön, ha nem fekete képernyő (vissza gombbal ki tudok belőle lépni, de mutatja, hogy megy a lejátszás).
Nos, a hiba üzenetet leszámítva nincs változás az SSH parancsok után sem.
-
blakey
titán
válasz
djnice #70228 üzenetére
GT-Kingen nem jó, ugyanolyan sz@r, kipróbáltam a Nightly-val is meg a stabillal is.
Van Blu-ray menüs CE 9.2.2, lehet próbálgatni: CE 9.2.2 libbluray
-
nfsu17
veterán
válasz
djnice #70228 üzenetére
Én anno már ("mérgemben") töröltem azt a fájlt, így az eredeti már nincs meg. Múltkor próbáltam újra leszedni, de már nem sikerült. Ma délelőtt sem. Most sem.
Így már csak innen tudtam leszedni. Nem 100%, hogy a két fájl egyezik.
Ez jött le:Shot with LUMIX GH4.mp4 | 418 MB | 3 min 3 sec | 30 FPS | 19 Mb/s
Képanyagra ugyanezt néztem anno is.
De amit innen szedtem le, az hibátlanul végig megy nálam is már. CE-s srácok..
Azt már múltkor is észrevettem (szintén CE 9.2.2), hogy a gemini man sample (4k60) már ondemand módban sem röccent meg nálam. Nightly-kkal csak performance módban ment végig hibátlanul, ondemand-ban megröccent néha anno.
Annyi szépséghiba van a dologban, hogy nálam 1080p a kimenet, mert nincs 4k tv-m. Viszont a hiba látszólag így is megjavult, más meg nem változott nálam.djnice
Köszi a fülest.(kicsit "blur"-oztam a képen, mert egy fényes képernyőt elég nehéz fotózni...személyiségi jogok és hasonlók...de a lényegen nem változtattam) S905X3, X99 Max Plus, CE 9.2.2
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
djnice #70005 üzenetére
Hát pl. csak azért is, mert miért ne?! Én meg akkor azt nem értem miért lenne baj, ha Android alatt is jó lenne a "lejátszás minősége", nemcsak CE alatt.?! Amúgy meg ott a DV ficsőr is, amire Android alatt sokkal hamarabb látnék esélyt, hogy akár lokál videókhoz is működni fog (valamilyen szinten, lásd Shield és Fire TV) valami megoldással, mint CE-n.
-
nfsu17
veterán
válasz
djnice #69924 üzenetére
Arra gondoltam, hogy az X4 még túl korai lenne az X3 után, tehát ha lesz X5, vagy X6, akkor inkább várok addig, ha a box is úgy akarja. Én nem cserélek évente boxokat, a Dune is 7. éve bírja és semmivel sem rosszabb, mint egy stabil CE. Most csak a SW-es oldalát nézve, mert hát hw-esen össze sem lehet hasonlítani egy 1 éves cuccot, egy 7 évessel. 1080p-ig még mindig kiváló a Dune, ha csak a lejátszás a cél (x265-öt kilőve).
De simán lehet, hogy az S922X vonalon megyek tovább, vagy ami utána jön. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
djnice #69924 üzenetére
Ja az Amlogic-ra a hobby programozók tudtak csinálni egy közel tökéletes (na mert azért ez sem 100%-ig az) rendszert, a fizetett, profi cégesek meg csak hellyel-közzel. Bár gondlom az Android is megnehezíti alapból a dolgot valamennyire, de ezt ma már egyik komoly gyártó sem fogja elengedni az átlag user igények és szokások miatt. Ezért látok inkább fantáziát én is a dual-boot-ban, hogy a kecske és káposzta is jól járjon. (Bár a Zidoo-nak eléggé sikerült az Android is, de az is évekbe tellett).
-
blakey
titán
válasz
djnice #69847 üzenetére
Korábban nagyon ellene voltál és inkább a HDR10+-t favorizáltad.
Amúgy a DV liszensz nem olcsó így kb. esélytelen, hogy a kisebb gyártók megvegyék, a Khadas említette, hogy talán a VIM3L esetében megfontolják és elképzelhető, hogy lesz, de nem ígérnek semmit. A DV-hez szerintem követelmény lesz 1-2 olyan dolog ami miatt még többet kéne áldozni, pl. a Netflix 4K, esetleg zárt bootloader, stb ami miatt már inkább nem vállalják be, de ez változhat és én is szeretném ha lenne, egyelőre a TV-n és két lejátszómon van DV így annyira nem érzem hiányát. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
djnice #69815 üzenetére
Én anno a 9.2.1-el mindent úgy hagytam ott, hogy pöpecül szólt a hang is a TV-n. Ő meg nem hiszem, hogy turkálgatott volna a beállítások menüben, hogy direkt kiszúrjon magával.
Eleve nem is kell a hangbeállításokhoz nyúlni ha nincs AVR vagy Soundbar. -> Ezt meg kb. már 100-adjára írom le, hogy itthon nekem is alapból át kellett állítani másra az Audio Device-t a frissen felrakott CE-ben a TV-hez, mert alapból nem volt jó. Írtok csak, vagy olvastok is?
-
cof
veterán
válasz
djnice #69607 üzenetére
Ezt én is feltettem, de nem értem igazán. Nincsenek benne a játékok, bin fájlokat hiányolja.
Youtubeon látok videókat ilyen retro játék rendszerről, csak nem tudom, hogy kellene keresni. Van benne minden, dos, nes, ps1, és nem kell hozzá internet, igazából én olyat keresnék.
-
nfsu17
veterán
válasz
djnice #69478 üzenetére
köszönöm Neked is.
Ha meg tudnám oldani, hogy a dune lássa a kodi-t és fordítva, az még tök szuper lenne, de ha nem, hát nem.
Ha SMBv1-et állítok be, akkor tökéletes mindkét oldalról. Mindenki lát mindenkit, lehet lejátszani. Ha alapbeállításon hagyom (azt hiszem min:SMBv2 és max:SMBv3), akkor semmi.
CE azt sem látja, hogy van dune a hálózaton. Ha megadom, hogy "dune", vagy az IP címét, akkor sincs semmi. Ha jelszót állítok be dune-n, CE alatt semmi. Dune látja a hálón a "COREELEC"-et, belelépve viszont azt mondja: "üres".
Próbáltam NFS-el, semmi.
"software caused connection abort" > legtöbbször CE mindig ezt adja vissza.
Androidos mobilról megy minden: tudok lejátszani CE-ről is, DUNE-ről is. Fájlok másolását ide-oda csak mobil közbeiktatásával tudom megoldani.
De nem akarok most ezzel itt offolni, mert elég sok hsz keletkezne, HA sikerülne is valahogy megoldani.-----------
(#69483)A Dune-nek kell az SMB1 mivel csak azt tudja, tehát ha oda-vissza szeretnéd "látni" akkor a minimum legyen az SMB1.
Volt egy ilyen vízióm, hogy mivel annyira öreg már a Dune, hogy az még lehet csak v1-et tud...köszi, hogy megerősítetted. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
djnice #69378 üzenetére
Olyanra gondolok, pl. hogy volt egy opció, amit most másra cseréltek ki, vagy neveztek el és az alapra áll az update után, vagy hogy most olyasmit is állítgatni kell, amit azelőtt nem kellett, hogy olyan legyen mint volt, stb. szóval ilyesmik.
Akkor simán mehet az update, nem fog semmi "elállítódni"?
Amúgy nem auto update-el magától? Mert én úgy tudtam, ha új fő verzió van, akkor jelzi és ha Oké, akkor magától letölti és végigtolja az update-et... ? (Ezt arra írtam, amit Stigma kérdezett a Gt1-mini-jére).
(#69380) nfsu17 : X2-es a Box, tehát nem volt Nightly-zás, hanem a fix 9.2.1 volt fent végig.
-
mikrofon
veterán
-
nfsu17
veterán
válasz
djnice #69197 üzenetére
Köszi. Nem akarom századjára leírni, mert így is kiutálnak, kb mindent leírtam már korábban, ha van kedved elolvasod, ha nem, nem. Sok esetben a kodi (codec info) rosszul ismeri fel az anyagot nálam. 25 fps-t 50-nek hisz, 29.97-et 59.94-nek, stb. Nem nagy hiba, csak zavaró és félrevezető, ha kíváncsi lennék a paraméterekre.
-
nfsu17
veterán
válasz
djnice #69188 üzenetére
Ez oké, így is csinálom/csinálja. Ez így jó is.
A kérdés az....akkor kiemel ezt a két sort.
Elindul a videó, felismeri az fps-t, majd átállítja ehhez a Hz-et.
Whitelist search for: width: 1920, height: 1080, fps: 29.970, 3D: false
Display resolution ADJUST : 1920x1080 @ 59.94 - Full Screen (16) (weight: 0.057)
Eddig semmi hiba, ennek így kell működnie.
De utána jönnek a hibaüzenetek.Majd a fene tudja honnan, elkezdi azt hinni, hogy ez egy 59.94 fps anyag.
Ahogy a codec info is mutatja.NOTICE: Whitelist search for: width: 1920, height: 1080, fps: 59.940, 3D: false
Majd ehhez "állítja" (igazából nem történik semmi, hisz már eleve ezen a frekin megy) a frekit...de mint mondtam, nem lesz frekiváltás, ezt csak a log-ból látom, hogy ezt csinálná.
Display resolution ADJUST : 1920x1080 @ 59.94 - Full Screen (16) (weight: 0.017)
Whitelist search for: width: 1920, height: 1080, fps: 59.940, 3D: false
Display resolution ADJUST : 1920x1080 @ 59.94 - Full Screen (16) (weight: 0.016)Aztán még 2x eljátsza.
A fő hibára meg erre gondoltam:
ERROR: GetString: error reading /sys/class/amhdmitx/amhdmitx0/custom_mode
Szerk.:
Jaaa, leesett. Félreértetted ezt a sort, de én voltam a pongyola.
"Ez megint egy olyan videó, aminél első körben felismeri, hogy 29,97 fps a videó, de utána mégis "átvált" 59,94-re."
Átvált 59,94 FPS-re...a kiírása szerint. A freki ebben az esetben jó, azzal nincs gond szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged