- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
Próbáltam értelmezni a dolgot csak nem tudtam. 25.000 FPS és 60Hz együttesből, hogy lesz 50Hz?
Ez a menüpont mire kattintva jön elő?
Annyit tudok kodiban megadható a felbontás mellett, hogy hány hz legyen, de a kandancialejátazás pontosan mit jelent?
Annyit talán értek, hogy folyamatos lesz a lejátszás nem darabos de ennél többet nem.
-
denko
senior tag
Ez egészen jól néz ki, erős is, HDR, Athmos, és valszeg rá lesz tàmagatàs sokáig, kíváncsi vagyok hogy melyik chromecasttel van felszerelve, remélhetőleg nem az első verzióval ami 720ps.
És black Friday akció is lesz elvileg.
Köszi a linketBár ahogy olvasom:
Where the issues lie in this box is when it comes to playing self hosted videos with surround sound audio. Yes it can’t play Dolby Atmos, DTS Neural X, and even Dolby TrueHD. But for some strange reason it’s not processing DTS HD-MA and DTS X. -
gyűrű
addikt
Meg ezt is, most kezdik árulni úgy látom az osztrákok forgalmazzák.. Nokia 8010 néven.
Hardver ua. csak itt sokgombos a távirányító is.. meg talán kicsit olcsóbb.. -
-
-
Beni2360
félisten
Na köszi meg is csináltam az új verziót. Alakulgat mint púpos gyerek a prés alatt.
Egy fórumtársunk privi kérésére, hogyan tudnánk kitenni au USP Portot elérésre. Na megoldottuk és én is csináltam egyet próba képen. Ikont is kerestem a neten és loptam egy háttér képet a V2 verzióból amire felvittem a szöveget. -
-
ginola
addikt
Köszönjük, sajnos nálam a tegnap említettek ugyanúgy nem működnek. Sima V4 mód esetén a filmeknél csak a bal felső és jobb alsó sarokban lévő filmcím, filmlogó nem jelenik meg minden más oké. Sima V2 módnál minden klappol, nem értem .....
Mi felel a sarkításért, melyik mappa? Lehet azt kéne a sima v4 helyére behúznom és minden oké lenne.
-
-
ginola
addikt
Mindent úgy csináltam, ahogy írtad.
Újra húztam, ugyanaz a hiba áll fenn, a V2 mod esetén minden tökéletes, ha visszaállítom.
- nem lehet állítani a film, sorozat stb., háttereit, mindig kék marad bármire állítom
- médiatárban a filmek háttere szintén kék, viszont, ha rámegyek a megosztási mappára ott már látszik, fura
- nincs a filmek és zenék lejátszásakor a bal felső sarokban és jobb alsó sarokban, ami v2 mod esetén adott lejátszott tartalomra (extra fanart, vagy nem tudom mi a neve) -
aldebaran
addikt
Ha valakinek az előző skin már fenn van, abban minden beállítva: widgetek... stb, az mit másoljon át, hogy itt is megjelenjenek?
#93039 CoF : Hát igen, olvastam itt korábban, hogy ki lehet cserélni a hűtőbordát rajta. Hát, nem tudom, mi fér bele, hátha van valakinek ötlete rá. De mindenképpen passzív hűtésnél maradnék, mert filmezézés közben a zaj nem annyira menő. Bár nyáron volt, hogy pici ventilátort kellett beállítanom hűteni a másik lejátszót.
-
Elemental
addikt
# ugoos am6 plus
Az általad készített estuary MOD V3 MOD V4 skint nem lehet feltenni androidra telepített maven's kodira? A sima MOD V2 skint telepítettem. Bemásoltam az addonok közé a skineket, de nem elérhető egyik sem. Ezek szerint csak CE-n működnek?
Feltettem a boxra a gyűrű által mentett net.kodinerds.maven.kodi.firetv.armeabi-v7a-202203162217-eda86c65-Matrix.apk verziót.
Elég sok filmet próbáltam, és azt kell mondjam, hogy remekül működik. Egy hiba nem volt a lejátszás során.Most minden lejátszásnál 12 bitet ír ki. SDR 12 bit, HDR 12 bit, Dolby Vision 12 bit.
Ami feltűnt, igaz csak egy DV filmet néztem, hogy a DV nagyon sötét. A zack snyder igazság ligáját néztem (DV.SL.ts). Kb árnyékban semmi nem látszott, a világos részeken meg majd kisült a szemem. Nem rémlik, hogy CE alatt hdr10 esetén ilyen lett volna. Ugyanebből elindítottam egy 1080p remuxot, és mintha felkapcsolták volna a villanyt. A tévém Sony A83J.
Vannak "DoVi-HDR.HEVC.mkv" filmjeim, ezek HDR és nem DV-ben vannak lejátszva.
Nagyjából ennyi.
-
zsolee73
tag
Lehet, én Kodin próbáltam, mert azon keresztül mennek a NAS-ról a filmek. Ha android alól indult a kodi, akkor eddig röcögött. Nyilván ezért használom az X96-okat CE-vel
A Chromecast-ot csak a HD Netflix miatt vettem, de gondoltam megnézem 12-es android alól a kodit, és működik a freki váltás.
-
dave0825
őstag
Üdv. Mostanában nincs időm a fórumot olvasni, ezért kérdezek, bocs.
Érdemes már venni x4-est? X2-es X96 Max-om van, de most rosszalkodik (lassul, akad, lefagy, táp már cserélve lett, za egyszer meghalt, nálam 0-24-ben bekapcsolva van), és lehet vennék inkább másikat. Láttam az x4-et, de nem tudom, megy-e a CE már jól rajt, tesztelgetni sincs időm sajnos, mindenképp jól működött szeretnék, de azért újat is.Mostanin 9.2.8 van, nem matrix, azt nem is ismerem egyáltalán, eddig csak ez a CE volt.
-
gyűrű
addikt
Lejárt a szerk. idő..
Tehát itt az van hogy gyakorlatilag az első opció semelyik tvn nem működik, sőt a második is a kodiban és a plexen is csak korlátozottan, van akinél úgy sem, a saját lejátszóján és a streaming appok on pedig egyáltalán nem.. A tökéletes azért nem ezt jelenti -
kenand
veterán
Barátoméknak segítettem telepíteni az 4-5 éves akkor 1M csúcs TV-jükhöz, ami már nem támogat HBO maxot
Mivel nem profik nem volt való más eszköz...nem tudnának aállítani semmit sem.
Azonnal új fw-t telepített, de nem néztem meg a kadencia helyességet. De 2 napja angol nyelvű hírben olvastam, az új fw-ről ami javítja a kedencia helyes lejátszást és 12-es TV verziót használ. -
Joshi
titán
Ha nincs ilyen boxod, akkor miért írsz ezzel kapcsolatban? A Vimu szerintem egy fos lejátszó, ráadásul még pénzt is kérnek érte. A legnagyobb gondom az, hogy ezt még ajánlották is. Nem értem hogy akkor hogy tesztelték egyesek. Na mind1.
Vissza lehet mondani a Play Áruházas vásárlást?
-
Joshi
titán
A Vimu pufferét Autóról átraktam a max ~500MB-ra, így csinálta ezt. A szoftveres kódolással nem is ment a film. A legnagyobb probléma az, hogy a Vimu még azt sem tudja mint a gyári lejátszó.
Mondjatok egy olyan DV kódolást amit a Vimu tud a gyári lejátszó meg nem. Ha van ilyen, akkor elhiszem, hogy van értelme a Vimu-nak.
Az nagyon fontos dolog, hogy nekem Sony tévém van. Csak a lejátszó kódolhatja a DV-t, de egyébként sincs más opció a beállításokban mint a Dolby Vision enable with low latency (YUV).
-
kenand
veterán
De nem kell kínlódni a HBo Max/Netflix pluginok állndó upatelsével/buherálásával...
CoreElec boxokon én is meguntam a plugin buherát, informatika amatőr ismerősöknek meg biztosan nem telepítenék CoreElec boxot netflix/HBO max-ra, mert akkor havonta oda járhatnék állítgatni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged