Hirdetés
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
kenand #92851 üzenetére
Pontosan ezért gondolkodom én is valami android alapú cuccon, csak én a youtube miatt.
CE alatt a UI egy fos, és folyton köcsögölni kell az API key cserével, gyakran lehal stb.
A twitch addon még rosszabb, ott hetente lehet a key-t cserélgetni, pont mikor ledőlnék nézni, akkor fosik be.Elegem van az egészből. Ha nem chromecast, akkor valami LAN-os boxot veszek androiddal.
Asszonynak is ilyen van a nappaliba a TV alatt, bekapcsolod, és megy, pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Politika
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- További aktív témák...
- Gamer számítógép! ROG STRIX B550 // Ryzen 5 5600x / 1,5 tb / 16gb ram/ Asus rtx 3060 12gb .... stb
- ASUS ROG Strix GA15. B550 alaplap, Ryzen 5 5500, Rtx 3060 12gb ,16gb ddr4, 500W , 240gb ssd , rgb
- Warhammer Space Marine 2 Steam kulcs
- Gamer PC eladó!
- I7-4770k, Kingston HyperX Beast DDR3 4X4 16GB, Z97X-Gaming 3, Arctic Freezer i35, Félkonfig eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest