-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
bostone #10855 üzenetére
Ne is emlegesd a mate -t, legalább háromféle huawei telefon miatt szívunk, mert az 5.1-ről 6-ra frissített készülékeken az alkalmazásunk egyik funkciója nem hajlandó működni. Avagy a felhasználó megveszi a kívánt tartalmat, de letölteni már nem tudja. Valamit nagyon elcsesztek az -l09 -re végződők android 6-jában, mert nagyon sok ezer felhasználó közül csak őket érinti. Talán valami jogosultságkezelés vagy háttértár elérhetőség van máshogy rajtuk.
-
törölt tag
válasz
bostone #9211 üzenetére
A Playes leírásában van tutorial link. De, én is segíthetek (ha tudok
). Ha Android automatizálással is szeretnéd kombinálni, akkor E-Robot -ban is tudok segíteni (E-Robot topik).
Más.
M18 -at használ valaki Android alatt DVI megjelenítővel? Van kép? Videó megy rendesen analóg hangkimenettel? -
törölt tag
válasz
bostone #9164 üzenetére
External Keyboard Helper pro -val úgy remapolhatod a gombjaidat, ahogy akarod. Alkalmazásindítást is rendelhetsz gombhoz, vagy kombinációhoz. Régebben csináltam egy egyszerű alkalmazást, amit kimentettem 12 különböző névvel (F1 - F12 billentyűkhöz). Ezeknek az indulását figyelte az E-Robot. Így bármilyen Androidos művelethez tudtam billentyűt rendelni. Pl. RK3066 -on csináltam egy parancsikont, ami egy HDMI kimenet kikapcsoló shellparancsot indított. A visszakapcsoló parancsot pedig az egyik F billentyűhöz rendeltem.
-
Hyena
senior tag
-
Hyena
senior tag
válasz
bostone #8011 üzenetére
Vissza lehet allitani magyarra, csak eloszor jol meglepett a dolog.
Azota kb masfel orat teszteltem es egyszer sem volt zold villanas.(de persze ez nem garancia semmire mert neha par percenkent is volt eddig, neha meg sokaig semmi)
A firmware verzio most GT1_105M0
Valtozas meg a firmwareben egy CEC-et erinto lehetoseg az beallitasoknal. -
Csicsóka
őstag
válasz
bostone #7711 üzenetére
Ha rootolt, akkor szerintem úgy, mint ahogy a kit-kat óta kell módosítani az írási jogot külső tárolóra.
Ha működik, ezt is jó lenne betenni az összefoglalóba, mert párszor volt már téma mostanában. -
válasz
bostone #7421 üzenetére
az az ezt csinálja a GT1 is (és látod itt is az van, hogy akkor villan amikor fekete majdnem az egész kép), jobban mondva most hogy sikerült szert tennem a gyárilag rajta lévő 102M0.img re most már nem csinálja!
kéne keresni erről a y2 ről egy olyan tesztet ahol szét is szedik, és megtudnám mondani hogy azonos-e a belseje a GT1 el, de ahogy nézem erről a YUNDOO Y2 ről kb semmi nincs nem hogy szétszedős képek!
-
a8l
aktív tag
válasz
bostone #7321 üzenetére
Az android beállítások menüben a képernyőbeállítások képernyőfelbontás menüpont és ott az 1080 24p
Persze ha a tv nem tudja akkor nem jelenik meg.Nekem is upc van direct már 12éve legalább és marad is de azért utálom őket. Az ip... azért nem rossz, de elég nagy sávszélt elvesz a nettől tehát állandóra nem kéne, de így pc-n vagy boxon azért tetszik alkalmanként.
-
a8l
aktív tag
válasz
bostone #7319 üzenetére
Nekem pont az iptv jön be a legjobban kodival. Wetek play-en a műholdas sehol sincs hozzá képminőségben.
GT1 szerintem is jó lenne ha lenne hozzá LE, hw azért erősebb, android alatt is használható(leszámítva a hang akadást) De minimx3-al sincs semmi gondom, nem is használom a gt1 et jelenleg.
Próbáld ki hogy 24hz -re állítva gt1-en ven e zöld villanás?
Nálam mintha akkor egyáltalán nem lenne. Máskor sincs sokszor.Vennék még egy S905 boxot tartalékba, milyet érdemes 2. boxnak?
Vagy vegyek még egy minimx3-at?
Az MXQ Pro 4k tökéletes lett volna 2. tartalék doboznak, de hát kinyírtam szegényt.
A másikat meg jövő héten adom faternak, ma is azon néztünk filmet és hibátlan volt. -
forgonati
őstag
válasz
bostone #7300 üzenetére
VLC szarul megy, pl. ha DLNA-ról inditok valamit, legyen akár egyszrű BrRip, és beletekerek, elkezd csúszni a hang. Szar. Csak azért lett volna jó mert az látja a DLNA tartalmat is, igy nem kell 2 külön appot használnom. A MX Player nem látja.
Most úgy csinálom hogy Mediahome alkalmazással megnyitom a DLNA könyvtárat, és a videókhoz hozzátársitom a Kodit. Jó lenne 1 appal megoldani...
Most flashelem újra a romot bootloader módban. De ugyanazta romot rakom fel szóval nem hinném hogy segiteni fog. Esetleg keresek egy régebbi verziót és megpróbálom azt is. Majd jöhetnek a custom romok... Ha másképp nem megy.
7304:
Még ha úgy is lenne, nem kéne ennyire szarnak lennie. És a 905X már 6-os androiddal jön. És a 905 romja felment rá gond nélkül, most bootolt be... Szóval szerintem sima 905 lesz.
-
-
válasz
bostone #7102 üzenetére
kihajlítasz egy gémkapcsot
De még jobb egy nagyobb méretű Ziherejsztű(lecsípni a hegyes végét hogy tompa legyen)
Ha egyik sincs megfelel egy gombos tű is de én azt annyira nem perferálom, mert vékony és hegyes nehéz eltalálni vele a reset gombot
***************************************************************************************
Pelican 1,2.mm a max átmérő ami bemegy azon a pici lukon, a hengeres fogpiszkáló pont a duplája 2,2-2,5.mm nem fér be, a hegye meg kevés mert több mint 1 centi mélyen van a kapcsoló! -
Hali1975
tag
válasz
bostone #7077 üzenetére
SZia,
Koszi a valaszt!
Igen tudom, nekem van mar egy pipo x7-es 42 fhd tv-n neha bongeszek vele. semmi gond nincs ezzel:-)
Csak a forumtars reagalasara irtam:-)!Akkor meg plane nem gond, ha van hozza egere vagy touchpadja ,mert azokkal kenyelmesen tudja hasznalni.
Azert azt gondolom, hogyha valaki hasznal egy nagyon nagyon oreg laptopot/ismerosom 2007 sulinetes 1 magos celeronos 512mega rammal szerelt hpre gondolok:-)/, akkor azokhoz kepest egy ilyen kutyu meg 1 giga rammal es normal /azret 82es tv nem art/ tvre dugva, bill +egerrel olcsobban kijon , mintha venne egy jobb hasznalt lapopot. Nem mondom hogy teljesen kivaltja a pc-t, de ha csak fb, gmail es bongeszes akkor ez is jo:-)
A cuccot megnezem.
Udv -
horeee
tag
válasz
bostone #6887 üzenetére
A T95m gyári böngészője eddig nekem minden weboldalt az asztali nézetben hozott be, ha átállítottam az üzemmódját android-ról desktop-ra.
Egyébként az is Chrome alapú.
A hivatalos Chrome-ot nem is próbáltam, kényes dolgokra úgysem használom, arra ott a laptop.A légegérhez is az alap android keybordot hagytam meg, átállítható magyarra, és akkor kiosztja a gombokra a magyar ékezetes betűket. Már kezdem megtanulni melyik hol van.
-
-
válasz
bostone #6349 üzenetére
első körben hagyd az eredetit, amivel feltelepül az LE, ha elakadna az LE logo után, akkor kell csak másikkal próbálkozni!
Nem írtad hogy 1 vagy 2 gigás a T95M ed!
1 gigáshoz ezt próbáld
2 gigáshoz ezt próbáld
Pelican : tudja is ezeket, a gyári beépített lejátszóval! sehol nem írták hogy KODI alatt fogja tudni! Bár csak sikerült volna beállítani a KODI -t hogy kilső programmal menjen a kodi de sehogy nem jött össze! -
KTU
addikt
válasz
bostone #4890 üzenetére
Böngészés droiddal TV-n??
Hát nekem nem jött be, pedig 6 - 7 éve használok droidos telefont.
Mondjuk az is igaz hogy egyszerre 3 de inkább 4db böngészőt használok.
2-ben csak pár oldal (3-5), de többiben nem ritka tizenX oldal.
Tudom az én bajom.Ha win.TV-s böngészésre vágyom C2D laptop (+dokkoló) a TV alatt.
ezeket már kb. majdnem annyiért lehet venni mint egy X86 boxot(#4895) DoItYourself
Igen tudom
csak leírtam hogy aki erre téved és ilyet keres....
Az összefoglalót amúgy sem nézik, és keresőt sem használják -
Joshi
titán
válasz
bostone #4416 üzenetére
Ha kikapcsolja egy adott távolságból, akkor be is kapcsolná. Sajnos itt az a helyzet, hogy meg se nyikkan a távirányítóra a lejátszó, mintha valahol olvastam volna ki vagy bekapcsolásos problémákat a LibreElec 006-al kapcsolatosan, csak már nem emlékszem hogy mit és hol.
-
dugesz77
őstag
válasz
bostone #4297 üzenetére
Indítsd újra fogpiszkálós módszerrel. Nálam is ilyet produkált és ez rendbe hozza.
-
Zirowe
nagyúr
-
Csicsóka
őstag
válasz
bostone #2909 üzenetére
Van néhány Linux változat ami jól fut ezeken a boxokon. NAS célra elég a konzolos Debian is, ezt próbáltam.
A több ezer csomag elérhető hozzá, SMB, NFS, FTP, DLNA kapásból telepíthető.
Alap NAS funkciókra akár az OE, vagy az LE is elég lehet, mivel ez alatt is van SMB, a Kodi meg tud DLNA-t.Nem törlődnek a beállításaid ha kiveszed a kártyát, de LE alatt még azt sem kell, mert van reboot droidba.
-
gulac12
tag
válasz
bostone #2861 üzenetére
Több böndészőt kipróbáltam Beelink M18-on. Nekem a CM Browser vált be, de nem igazán az asztali böngészők világát kerestem. A CM Browser egyébként a Clean Master alkotóinak fejlesztése, felküzdötte magát a Play Store Top 20 alkalmazása közé. Biztonságos, gyors, és méretét tekintve kicsi. Ezen kívül nagyon szép, a felhasználói felületen minden egyértelmű. Tengernyi funkciót és csodás külsőt kapunk 7 megabájtba csomagolva, pl. beépített videó lejátszóval rendelkezik és ingyenes. Itt egy részletes CM Browser leírás (ebből idéztem). Részemről ajánlott.
-
dugesz77
őstag
válasz
bostone #2806 üzenetére
Tapi pados billentyűzetek nagyon tudom ajánlani(Logitech K400, Rii I8+, M2S, ) ezekkel szépen lehet kezelni az egészet.
Az usb-s csatlakozást mondjuk csak LibreElec aalatt próbáltam ott ment 3 féle pendrive(8-64 GB ig) meg egy ORICO 2,5 HDD házba rakott 500-as Notebook HDD-vel eddig nem volt gondja egyikkel sem.TheProb. Jah már azt gondoltam Libre-zel
-
dugesz77
őstag
válasz
bostone #2802 üzenetére
"A beépített youtube alkalmazás keresés opciója csak beszédfelismerővel érhető el." Nyomj egy jobbra gombot középen és előjön a klaviatúra.
Szerintem a gyári telerakott Kodi itt sem használható. Eszement lassú.
VidonXbmc / SPMC -re érdemes lecserélni.
Nagyobb méretű külső tároló alatt mit értesz? Egy 500 GB-s külsö HDD-ről tökéletesen lejátszik táp nélkül mindent.
A gyári értesítőpanel kicsit furcsa de egy egérrel simán lelőhető a lefele nyílra kattintva.TheProb: Rendszer/LibreELEC/Rendszer menü alatt állítsd át a billentyűzet kiosztást ,mert us az alapértelmezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 7
- Robogó, kismotor
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Subaru topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Reklámblokkolók topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest