- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
CoolBoy323 #3222 üzenetére
Valamit félreértettél, SD-kártyából max. 32GB.
USB-re kötött vinyónál nem volt még panasz, vagy olyan, hogy túl nagy kapacitású és azért nem megy. -
bostone
addikt
válasz
CoolBoy323 #3200 üzenetére
Nagyobb tárolókat alapból nem kezel a box. Azt hiszem 32gb a plafon.
Libreelec megoldja ezt a gondot, az átváltás a két rendszer között nem ördöngösség.
A távszabályzója lehetne sokkal jobb.Más
Tudom nem feltétlenül tartozik ide, de hátha van, aki szájbarágós módszerrel tud szolgálni.
Adott egy modem, ami wifi is egyben, ehhez kapcsolódik egy wifi router a lakás egy másik pontján, amin lóg a box. Hogyan tudnám elérni a tartalmat a modemről? Lehetséges ez?Más2
Olvastam az összefoglalóban az ajánlott távszabályzókat. Érdekelne többek véleménye (közvéleménykutatás), akik rendelkeznek ezen eszközökkel, hogy tapasztalatuk szerint melyik a legjobb megoldás. A légegér tulajdonosok is csatlakozhatnak. Praktikus-nem praktikus?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest