Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
"...billentyűzetet előhozva is kínai írásjel"
Ez minden kínai androidos eszközre igaz.
Mindegyikbe pinin kínai billentyűzet a default, ha a varázslóban beállítod az angolt, akkor angolra vált.
Marad egy gombon az a kínai gyorsváltó billentyűzet, amivel kínaira tudod váltani
(s8xx készülékekben is így van)
Ha nem tetszik az a billentyűzet, akkor a beállításokban állítsd be a google hivatalos IME billentyűzetét, és használd azt.
Az minden nyelven tud. -
Lifeforce
őstag
Nézzél egy verziószámot, és meglátod miért nem
Én downgradeltem előtte (ugyan az a verziószám), úgy néztem meg a futekos romot.
Mint ahogy írtam is, a kínai és a futekos rom md5 száma azonos.
Ilyen nem létezik, csak ha mindkettő ugyan az.
És próbálva, bizony ugyan az.
Mint ahogy írták, illetve olvasható is, bizonyos idő előtt gyártottakra nem lehet feltenni, amit onnan ismersz meg, hogy nincs benne google play, a verziószáma pedig 1-el kezdődik.
De inkább hozzd vissza, szerintem mindketten jobban járunk (nem kell fölöslegesen gariznom) -
Dalion
tag
型号:Q5四核
版本号:HMD-3.0.1 2015-09-02.151847
MD5: 642B759BD87E68A8E1F5A9B99B087F48ez a build van rajta, ezt a kínai himedia hivatalos letöltési oldaláról szedtem, szóval mégis igaz, hogy erre nem lehet európai firmwaret telepíteni? szomorú vagyok...
@Lifeforce pls help, mert kénytelen leszek visszavinni...ez így számomra nem túl használható, angolra állítva az eredeti firmwaret is marad a billentyűzetet előhozva is kínai írásjel...
-
Lifeforce
őstag
No, pontosan úgy van ahogy gondoltam
Semmi különbség a két készülék között, annyi történt, hogy fizikailag eltávolították a futekos készülékekről a kínai feliratokat.
Megnéztem a futekos romot, és azt is ami a miénken van, egy és ugyan az, csak a kínai alkalmazások el vannak távolítva. (még a verzió szám is teljesen azonos).
Pont ugyan úgy működik az egész mint az s8XX, tehát a varázsló és a launcher) nem tud csak 3-4 nyelven (köztük angol), de belenavigálva a szokásos android beállításokba, átállíthatod Magyarra.
Benne van az összes google alkalmazás, Play is.
Tovább faggatva a gyártót, a következő választ kaptam.
Valóban két verzió volt, a teszt verziókban más fajta memoria chippet használtak, teljesen más volt a partició elhelyezkedése is.
Ebből most adódott egy kis probléma, mert a teszt verziókat nem fejlesztik már, és a gyári firmware sem megy fel rájuk.
Tehát ennyi, a Futeko féle brandról eltávolították a kínai feliratokat, és kiszedték a kínai alkalmazásokat a romból (ezt egy root után te is megteheted, de szerintem mindjárt csinálok én is egyet gyorsan).
-
Lifeforce
őstag
Nah...
Megkérdeztem hogy is van ez.
Nem EU és CH verzióról van szó, hanem a Futeko brandelte a készüléket 5000db-al, saját firmwareval.
Tehát akinek ez a verzió kell, annak irány a futeko honlapja.
Azért nem tünt fel nekem semmi, mert amikor teszteltem, angol nyelven tettem azt, és volt benne magyar is.
A távkapcsot nem néztem meg (egérrel kezeltem).
Viszont hátrány nem ér senkit, mert ha valami nagyon elüt, simán átültetem a futeko féle firmwaret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces videók
- Lies of P - Túl a 3 millión
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest