- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
an0ny
tag
meglehet: XBMC Launcher de ha legelsőnek a Kodi tölt be, akkor a háttérben semmi sem fog (pl. tTorrent) csak ha kilépsz kodiból. Én Autostart and StaY!-el késleltettem a betöltést, de legjobban az oe vált be.
-
interstate76
addikt
-
interstate76
addikt
A bootcard maker-ben egy u-boot.bin fájlt kell kiválasztani, mégpedig a gyári firmware-ben találhatót ("choose u-boot.bin from your device stock firmware package"). Mivel nekem ez nem volt meg, én az M8S+ firmware-ben lévő u-boot.bin fájlt használtam - lehet, hogy ez okozza a furcsaságokat, amiket OpenELEC-re váltáskor tapasztaltam.
-
interstate76
addikt
Igen, mindhármat be kell másolni az SD kártya gyökerébe.
Nálam csinált egy olyan "érdekességet", hogy a gyufát nyomva tartva ugye be kell jönnie az S812 logonak, és amikor felengeded a gyufát, akkor az SD kártyáról el kell indulnia a frissítésnek. Ezzel szemben nálam bejött a logo, majd gyorsan el is tűnt, megint bejött és megint eltűnt. Ezen csak az segített, ha kihúztam az SD kártyát és csak akkor nyomtam be a helyére, amikor már 1-2 mp-en keresztül stabilan megjelent a logo.
Nem tudom, miért csinálta a fentieket, de most szépen működik, nem bolygatom.
-
törölt tag
A "mindent" azt nem tudom. Vmi időjárásizé volt az enyémen, azt beállítottam. Ezen kívül, a Youtube van telepítve, meg valami felirat letöltő. Ezek működnek. Androidon is tengernyi addont listáz, de azt nem tudom, hogy melyek, hogyan működnek. Igazából, nálam sem elsődleges a filmlejátszás. Mivel a BS player is ismeri az SMB -t, ezért sokszor inkább azt indítom, mert lightosabb, mint a Kodi. Plusz, böngészőből is át tudok adni neki videókat lejátszásra (pl. Youtube linkeket). Ezen kívül, a Kodinak van egy számomra zavaró tulajdonsága. Nem csak kattintásra, hanem már egérmozdításra is megjeleníti a vezérlőfelületet. A gesztusvezérléseket is hiányolom, amik BS playerben és MX playerben is működnek egérrel is.
-
Lifeforce
őstag
Azért a Kínából rendelt MXIII-ra figyeljetek nagyon oda, mert előszeretettel keverik a 4 típust!
Az első szállítmánnyal én is így jártam.
MXIII-G 2GB/8GB-t rendeltem, és MXIII 2GB/8GB jött helyette. (Nyílván jóváírták, de most a G-ből hiányom van a hét végéig)
Ez a 4 típus:
MXIII 1GB/8GB (s802, 1GB RAM)
MXIII 2GB/8GB (s802, 2GB RAM)
MXIII-G 1GB/8GB (s812, 1GB RAM)
MXIII-G 2GB/8GB (s812, 2GB RAM) -
synar
őstag
Nálam az M8S-hez letölthető a gyári firmware, azt bármikor vissza tudnám tenni. Nézz utána hátha a tiedhez is elérhető a gyártó oldalán. Én is úgy jártam, hogy első kör után visszaraktam az Androidot, mert kell az nekem, gondoltam, aztán egy hét után már csak a Kodit használtam de az meg néha lefagyott, meg szaggatott, így újra visszaraktam az OpenElec-et és azóta semmi gondom, sikerült komfortosan belaknom. Yatse-vel együtt zseniális, zenehallgatáshoz pl. projektort, vagy egyéb kijelzőt se szükséges bekapcsolni, a tabletről így is kiválóan kezelhető, a médiatár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lenry: Apák napjára
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest