- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
válasz
Konyika #6827 üzenetére
Nalam a kodi fagy rendszeresen. Biztos velem van a baj. Lepkedek pl a sharkban keresgelem a neznivalot es egyszercsak megfagy a kodi. Home gombbal ki tudok menni a kezdo oldalra.
Ugyanigy van hogy elinditok egy filmet es az elso percben megall a kep a hang megy tovabb.
Nem minden esetbenm, de bosszantoan surun. Ha mar ezen tuljut es nem all meg az elejen, akkor utana mar nincs gond szepen vegigmegy a film. -
interstate76
addikt
válasz
Konyika #5923 üzenetére
Ezt a csontot már lerágtuk. Ha nem érted az álláspontom, akkor menj vissza az iskolapadba. Ha pedig érted, de nem értesz vele egyet, akkor vitassuk meg privátban, mert ez itt már mkit fáraszt.
Mostantól minden nap lesz egy Lifeforce-fan, aki szerint ki kell dobni a fórumszabályzatot és a prohardvert céges hirdetőtáblává kell változtatni?
"Vagy te is válaszolsz nekem ha kérdezek valamit? Nem emlékszem, hogy válaszoltál volna."
Azt hiszem, az elmúlt néhány évben sokkal több alkalommal segítettem másoknak a különböző mini pécés topikokban, mint ahányszor én kaptam segítséget. Bocsánatodat kérem, ha ez kevés, vagy ha neked nem tudtam segítő kezet nyújtani, de remélem, azért még maradhatok.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Konyika #5564 üzenetére
Szia,
Pont most küldtem el egy fórumtársunknak privátban, hogy én mit csináltam, nekem így elsőre feltelepült:
Töltsd le a bootcardmaker progit, ez arra kell, hogy elinduljon a recovery.
Utána innen a boxnak megfelelő .zip-et (3 fájl van benne).
Indítsd el a bootcardmakert, a benne lévő .bin fájt tallózd be (nekem jó volt), pipa a formathoz és kész (óvatosan, ezzel a mikrosd-t formázod természetesen amit majd beteszel az MIIIG-be).
Másold fel kicsomagolva a letöltött 3 fájlt.
PC-s rész vége.
A kártyát tedd be a médiaboxba, táp ki és egy fogpiszkálóval a jack-en keresztül nyomd meg a microkapcsolót (érezni fogod). Táp vissza, fogpiszkáló még nyomvatart, kapcsold be a készüléket. Én kb. 5mp-ig tartottam így, recovery bejön és 2-3 perc alatt felmegy az Openelec.Innen a fórumról ollóztam össze mit is kell csinálni, volt hosszabb leírás is, de nekem így nem volt vele gondom, a két hét alatt még nem fagyott egyszer sem.
Nekem is 2/8 MXIII-G van. -
törölt tag
válasz
Konyika #5029 üzenetére
Az a gond, hogy sorban megy végig a nyelveken és megkérdezi, hogy kiválasztod -e. Erre sajnos mindíg az adott nyelven kell válaszolni. Szerbül még csak-csak menni fog az, hogy "nem ezt a nyelvet szeretném aktiválni", de majd a mandarinon és az ógörögön lehet, hogy nehezen lépsz majd tovább.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged