- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Az első két évad jó volt, főleg a 2. nagyon tetszett. De ami utána következett az tragédia, erről a 5. évadról inkább ne is beszéljünk. Baromi nagy csalódás, iszonyat gyenge...Nem igaz h az AXN-nél nincs egy kreatív ember, aki jó ötletekkel, izgalmas részekkel fel tudná dobni a sorozatot. Ezek után nagyot kell gurítaniuk...remélem ők is tudják.
Nem tudom mi lenne a megoldás. Talán a rendezőket, írókat ki kéne dobni a fenébe és újakat keresni.
-
nicu71
addikt
én egy napig emésztettem mit is láttam tulajdonképpen.Egy biztos ,egészen elképesztő mit műveltek itt.Gaga fantasztikus volt,bár tőle ez abszolut a konfortzónába volt, szinte minden klipje valami hasonló atmoszféra.Aki viszont az egészet előre vitte az Wes Bentley,hihetetlen karizmatikus pasas,rettentő jó a szerepben.
-
kenwood3
addikt
Már régebben leírtam ide, így most idézem
"Nem tudjuk, hogy miért maradnak ott azok akik ott halltak meg, illetve azt se, hogy a takarítónő miért volt öreg mikor fiatalon halt meg ? "
Illetve rétisün is felvetett 1 jó kérdést, mégpedig : " miért tűntek fel a srácok a suliból, akiket Tate lőtt le, ők nem a házban (a birtokon) haltak meg?"
Rég volt már az első évad. Szerintem ha újranézném többet tudnék kérdezni. Bár újranézni, tuti nem fogom, mert a 2.évad után túl unalmasnak találnám
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest