Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
Elkezdtem a második részt, de nem tudtam befejezni. Szerintem már nagyon megunhattam a zombi, vámpír meg egyéb csodalényeket... Majd ha vége lesz az évadnak, lehet hogy visszatérek... Vagy nem.
-
bok92
addikt
Lady Gaga lesz a ötödik évadban a főszereplő. Jessica Lange után ez így nagyon érdekes lesz...
-
bok92
addikt
válasz
Balázs1621 #491 üzenetére
Sajna nem.
Na de majd meglàtod.
-
bok92
addikt
Évadzáró letudva... Ebben az évadban az első pár rész tetszett, meg talán az évadzáró, de összeségében sajnos nem volt jó. Nálam még mindig a második évad a legjobb, meg az első is nagyon jó volt, de az utóbbi két évad amilyen remekül indult, olyan rossz lett a végére. Mindenesetre idén jön két Ryan Murphy sorozat. Az egyik a Scream Queens, Ema Roberts lesz az egyik főszereplő. A másik pedig az American Crime Story, Sarah Paulsonnal... Az AHS 5. évadot különösebben nem várom, mivel eddig mindig nagy volt a várakozás, és a végén még annál nagyobb lett a csalódás. ráadásul Jessica Lange már nem lesz...
-
bok92
addikt
De nagy a csend!
Mondjuk nem csodálom... Az előző évadtól jobb de az első két évadtól nagyon messze van. Jessica Lange szerepe ebben az évadban nagyon nem tetszik. Az a német akcentus, jajj
De egyébként nagyon depresszív negatív hangvételű az egész évad. Már már rosszul érzem magam egy- egy epizód láttán. Kár,hogy ez lett belőle, mert az első két- három rész még jó is volt...
-
bok92
addikt
Lesz 5.évad is.
-
bok92
addikt
-
bok92
addikt
És remélhetőleg nem fog olyan csalódás érni minket, mint ami a 3. évadnál történt. Nagy várakozás, remek első rész, majd siralmas folytatás...
-
bok92
addikt
mmm
-
bok92
addikt
Remélem, hogy jó lesz...[link]
-
bok92
addikt
Na végre VÉÉÉÉge!!
Sajnos igazam lett már az elején.. Ez egy gyengusz évad lett. Ez az évadzáró is olyan blötty volt, hogy jajj.
Spolier:
Abban reménykedtem, hogy legalább kinyiffan mindenki, és Cordelia marad csak meg egyedül, erre meg 100 mágusliba betódult...Legszívesebben újranézném, az előző 2 évadot, mert azok tényleg jók voltak. Meg nagyon remélem, hogy a következő is az lesz...
-
bok92
addikt
Felirat... Igaz nem hivatalos, de ezen az évadon már a hivatalos felirat sem segít...
-
bok92
addikt
Gyengusz lett ez is!
Tudtam én már az elején, hogy nem lesz ez így jó...
Ha megölnek valakit, azt később feltámasztják... Ha nem lehet megölni, akkor még százszor megpróbálják, és ha akkor sem akkor elássák, vagy bezárják valahova. Ha meg csak unalmas az élet akkor meg kiszúrja a szemeit... Áhh meg ez a Spalding meg babák már undorító de nagyon. A szerelmi románckáról nem is beszélve.
-
bok92
addikt
Felirat a 11. részhez. /720p-REMARKABLE/
-
bok92
addikt
Érdekes rész volt.
Már megint halomra hullanak/tűnnek el az emberek. De aztán valahogy megint felbukkannak. Nem rossz ez az évad, de az előző két évad, főleg a második szintjét nem üti meg.Őszintén megmondva én nem ilyen évadra számítottam.
-
bok92
addikt
Nem semmi rész volt...
-
bok92
addikt
Felirat! (hivatalos...)
-
bok92
addikt
-
bok92
addikt
Berendelték a 4. évadot !!!
És Lange marad még egy évet!
-
bok92
addikt
Ez is jó rész volt.
Azért volt benne 1-2 érdekes fordulat.Na meg a következő rész is izginek tűnik. Egy kis TWD...
-
bok92
addikt
-
bok92
addikt
10 körül állítólag lesz felirat.
kenwood3: Na az viszont nem jó. -
bok92
addikt
válasz
kenwood3 #279 üzenetére
Basszus ez volt az eddigi legbetegebb rész...
Spoiler!
Szerintem még látni fogjuk. Tuti feltámasztják.
Viszont a varázsdoboz és Obama párosításon szakadtam.Jajj meg az is mekkora volt már, hogy a afroamerikai boszi a régi varázslatos kacatok között ül, de közben meg ipaden játszik.
Besz@ás, hogy milyen humorforrások vannak ebben a sorozatban.
-
bok92
addikt
Na ez a második rész nekem már sokkal jobban tetszett, főleg, hogy visszatértek egyesek...
Egyébként kicsit ápdéjteltem az első hozzászólást. -
bok92
addikt
Felirat holnap lesz...
tarajos: Majd kiderül, hogy igazat beszélsz...
-
bok92
addikt
Tegnap este megnéztem, és egy kicsit csalódott vagyok.
Nem volt rossz rész, csak szerintem a 3 évad közül ez jött be nekem legkevésbé. Az előző kettőnél, talán a sokkal "kisebb" helyszín miatt
, jobban átjött az a " félelmetes, bármikorbármimegtönténhet" hangulat, mint itt. Jó lesz ez , meg mint írtam is, nem volt ezzel nagy gond, csak remélem, hogy majd jó(bb) irányba mennek a történések. Jó volt látnia a "klasszikus AHS" szereplőket, habár - pont, hogy az első részben rögtön kiírták a 2 szereplőt, akiket nagyon bírtam az előző évadokban.
-
bok92
addikt
És végre elkezdődött ez is!
Felirat idén sajnos nem Barta Józseftől lesz, de remélhetőleg az utódjai is színvonalas feliratot fognak készíteni.
-
bok92
addikt
-
bok92
addikt
válasz
Pitterix #207 üzenetére
Huuh nekem is igen vegyesek az érzelmeim ezzel kapcsolatban...
Amikor megnéztem, hát ritka kakinak tartottam az egészet, de később már kicsit jobbnak találtam.Lehet az volt a baj,hogy túl sok mindent beleraktak így a végére...
Áhh,még meg kell emészteni ezt az egészet... -
bok92
addikt
És az utolsó részhez is itt a felirat...
[link]
-
bok92
addikt
válasz
Pitterix #194 üzenetére
Érdekes volt, fogalmazzunk úgy..
Sp(o)iler!!A 2 csaj visszakerült, aztán sitty-sutty, már meg is haltak.
Meg a lena banana, hát igencsak unszimpatikus szereplőcske lett.Kár,hogy nem maradt végig meri junisz nővérke, meg akár dr. Arden is... Meg mi lett végül a "télapóval"?
Viszont a blody face fia történet, még tartogat ezt azt.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest