Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
válasz
kenwood3 #383 üzenetére
spoiler
amikor zoe felkerült a kerítésre én hangosan felkiáltottam h nemáár miez a szar, komolytalan volt az egész. meg amikor misty ottragadt azis olyan volt h na tudjuk le gyorsan mehetünk tovább... másikat meg simán megfolytja amikor van mindenfajta ereje amivel le tudná lökni...
nem volt jó ötlet ez a modern korba helyezés, nagyon meg lett kötve a kezük szerintem ezzel, nem tudtak durvulni nagyon mert mégiscsak hogy férne az bele a társadalomba. bezzeg amikor néztem az introt mindig annak volt hangulata
olyanra kellett volna az egész évadot csinálni nem erre az "én vagyok a szuprím" "nem mert én vagyok a szuprím nem te..."
-
csabám
addikt
válasz
kenwood3 #331 üzenetére
Nesze lefordítottam Neked:
Nehéz elképzelni, American Horror Story nélkül Jessica Lange - ő meg mind a három évszakban után. De Lange megerősítette, hogy a jövő évi negyedik évad lesz az utolsó . "Ez végül is egy csomó időt, az év során , hogy elkötelezett a valamit , " ismeri a színésznő . "Én nem tettem , hogy sokáig . Ez olyan, mint csinál egy színpadi játék között, a próba és a futás . Ez a 6 hónapos elkötelezettség minden évben. Ez lesz a négy egymást követő évben . Szeretnék több időt magamnak, azt hiszem. Amint ennek vége , és van egy teljes év áll előttem semmi köze , ki tudja? Lehet, hogy nem volt a legjobb döntés . De azt hiszem, négy éve csinál valamit, a megfelelő mennyiségű időt . "
Co - creator Ryan Murphy azt mondja, hogy már elkezdte tervezni Lange AHS hattyúdal . Ő már mondtam EW , hogy a szezonban négy nem lesz modern és akkor vagy lelövik a New Orleans és a Santa Fe . Ennél is fontosabb, akkor Lange ismét játsszák a vezető szerepet ? Mondja Murphy , "No de lesz ez a nagy szaftos rész . "
Ha többet American Horror Story : Coven , vegye fel a legfrissebb számában az Entertainment Weekly a jelenlegi formájában .
-
bok92
addikt
válasz
kenwood3 #279 üzenetére
Basszus ez volt az eddigi legbetegebb rész...
Spoiler!
Szerintem még látni fogjuk. Tuti feltámasztják.
Viszont a varázsdoboz és Obama párosításon szakadtam.Jajj meg az is mekkora volt már, hogy a afroamerikai boszi a régi varázslatos kacatok között ül, de közben meg ipaden játszik.
Besz@ás, hogy milyen humorforrások vannak ebben a sorozatban.
-
csabám
addikt
válasz
kenwood3 #234 üzenetére
Egyiket levenném a másikat felraknám
Csak Neked és csak most ajánlom ezt -
csabám
addikt
válasz
kenwood3 #202 üzenetére
Ki is végeztem az első évadot.
Az utolsó két rész valahogy nekem annyira nem tetszett. De nem tudom megmondani miért, valamit hiányoltam belőlük szerintem.
De igazából az tetszett, hogy lezárták a történetet és nem fogják folytatni (de ezt tudtam már az első résznél)
kenwood3: Mire gondolsz pontosan?
-
bok92
addikt
válasz
kenwood3 #153 üzenetére
Ó bmeg... A film utolsó pillanatában azt hittem,hogy összef0s0m magamat...
sp!
De,hogy tudták a gyerekek megölni a saját családjukat?Vagy a széparcú jó bedrogozta őket, és aztán megnt mint a a karikacsapás?Meg olyan durva,hogy az írót annyira beleélte magát a storyba.Az a doboz,is épp véletlenül odakerült...Gondolhatta volna,hogy itt vm nagyon nincs rendben... -
bok92
addikt
válasz
kenwood3 #144 üzenetére
Na megnéztem a 9. részt...
Hát, beszabehu...sp!
Mikor meri junisz nővérke,épp az újságíró csajszival beszélt, s mondta ,hogy az itt született gyerekek kicsit "huhúk", hát azon besz@rtam...
Meg a végén az ufók? meg GraceNa meg,hogy a vérpofa is eltűnt...
sp vége
Egyébként ez az utolsó 3 rész nagyon ütött.Az előtte lévők mintha hagytak volna kívánni valót maguk után, de utóbbi részekre, semmi panaszom nem lehet...
jajj legyen már január 2... -
rétisün
veterán
"Tate is elhagyta a csajjal"
az halloweenkor volt, akkor a töbiek is emberekként tűntek fel.
még egy kérdés: miért tűntek fel a srácok a suliból, akiket Tate lőtt le, ők nem a házban (a birtokon) haltak meg?
ha jól tudom, az új évadban másik ház lesz, viszont akkor hogyan fog pár szereplő maradni?
forrás -
rétisün
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest