Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
kösz!
Barta-féle is van már hosszupuskán....
-
rétisün
veterán
"Az American Horror Story 2. évadjára valamilyen kapacitásban vissza fog térni Jessica Lange, viszont a Harmon-család tagjai nem. A sztori a keleti parton fog játszódni egy “horrorintézetben”."
"viszont a Harmon-család tagjai nem"
ez érthető, ha másik helyszínen játszódik az új évad, harmonék az első évados házhoz "tartoznak"....kiváncsi leszek, hogy fér majd bele mégis jessica leng karaktere.
-
rétisün
veterán
"Tate is elhagyta a csajjal"
az halloweenkor volt, akkor a töbiek is emberekként tűntek fel.
még egy kérdés: miért tűntek fel a srácok a suliból, akiket Tate lőtt le, ők nem a házban (a birtokon) haltak meg?
ha jól tudom, az új évadban másik ház lesz, viszont akkor hogyan fog pár szereplő maradni?
forrás -
rétisün
veterán
kész, vége, ennyi volt....legalábbis az első évad.
persze most is le vagyok maradva, lehet megvárom az utolsó rész feliratát, és ledarálom egyben a maradékot. kellemes karácsonyi néznivaló
-
rétisün
veterán
ha jól emlékszem, hálaadás (vagy miafene) altt is volt új rész (természetesen alkalomhoz illő történésekkel) ellentétben egy csomó más sorozattal, ami szünetelt akkor 1-2 hétig
a kiscsaj (violet?) is meghalt?
mondjuk én szokás szerint el vagyok maradva, szóval inkább ne válaszoljatok
-
rétisün
veterán
szerencsére(?) engem még ez nem érint, (szokás szerint) el vagyok maradva egy résszel
egyébként a sorozatot jelölték golden globe-ra, már ha ez számít valamit
-
rétisün
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest