- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
Én majd hétvégén, de így már nincs is kedvem elkezdeni... Szóval bkphtd
-
-
bok92
addikt
Gyengusz lett ez is!
Tudtam én már az elején, hogy nem lesz ez így jó...
Ha megölnek valakit, azt később feltámasztják... Ha nem lehet megölni, akkor még százszor megpróbálják, és ha akkor sem akkor elássák, vagy bezárják valahova. Ha meg csak unalmas az élet akkor meg kiszúrja a szemeit... Áhh meg ez a Spalding meg babák már undorító de nagyon. A szerelmi románckáról nem is beszélve.
-
nicu71
addikt
na most fogom én is megtekinteni!!! Egyébként én eddig Lily Rabe karakterével nem vagyok kibékülve,egy istennő és fantasztikusan jó szinésznő,olyan semmilyen ebben a hippi mocsári boszorka szerepben...én úgy látom csak szenved az Asylum-beli sziporkázás után,nem? A Murder house-ben is frenetikus volt,már ott imádtam.
-
nicu71
addikt
Ha a cirkusz lesz,akkor engem/megint/megvettek kilóra,mert abban a témában óriási lehetőség van!!!
A csillogás,a rivaldafény mögött,amit nem látunk...és régen torzszülötteket,szakállas nőket is mutogattak a cirkuszban.Igazi AHS téma,nagyon bízok benne,hogy nem véletlen pletykálják.És ezuttal remélem,merik ismét megmutatni a sötétséget. -
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest