Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
-
-
kenwood3
addikt
Az elején még jó volt ez, aztán az évad második fele lett gyenge . Jessica Lange nélkül még szarabb lett volna. Nagyon jó színésznő, nélküle nem lesz igazi a sorozat, ha tényleg a 4. évad lesz neki az utolsó.
Spoiler:
Nem gondoltam volna, hogy Cordelia lesz az új supreme
Végig azt hittem, hogy Zoe lesz az. A szöszinek meg megint annyi lett
-
bAtt001
addikt
reggel megtekintettem azthittem már túllendültek a mélyponton de elég silány volt a rész nagyja... ez a kyle gyerek a hősszerelmes meg a csaja annyira filler karakterek az egész évadban rossz nézni is, a rasszista sem ér semmit. mindenki csak szenved és nem történik semmi kb. amennyire jól indult az évad annyira rosszul lettek megírva a karakterek... vége még talán megmentheti az egészet de nagyon csodálkoznék rajta
-
bAtt001
addikt
nem a gyerek kellett neki hanem a lélek
am azt a lana banana-s borzalmat egyik haverom mindig emlegeti, annyira tetszett neki
előző évadban nekem az a csonkolós hegesztős rész nem tetszett, az ufók (akikről semmit sem tudtunk meg) és az ördögös megszállós rész nagyon jó volt. meg az őrült doki is
-
kenwood3
addikt
-
rétisün
veterán
kösz!
Barta-féle is van már hosszupuskán....
-
kenwood3
addikt
Én már meg is néztem
Ez is elég para film lett akár az insidious, bár ahhoz nem ér fel, de volt néhány rész ahol majd összesz..tzam magam, így is
. Ha az idei horrorfilmekhez kellene hasonlítanom, szerintem eddig ezen borzongtam a legtöbbet. Így az idei év legjobb parafilm címét nálam kiérdemelte. Bár nem ilyen befejezésre számítottam.
-
kenwood3
addikt
Most végeztem vele
Ez is ütős lett, bár az előző részt nem űberelte .
Spoiler
De, tuti, hogy átszállt bele. Amikor meghalt fiú szinte látszott is, ahogy kiszáll belőle az ördög és, hogy a nővérbe száll. Ezért is ájult el, illetve ezért volt gonosz a mosolya és a feszület is emiatt mozdult meg
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest