- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
-
-
bAtt001
addikt
válasz
kenwood3 #383 üzenetére
spoiler
amikor zoe felkerült a kerítésre én hangosan felkiáltottam h nemáár miez a szar, komolytalan volt az egész. meg amikor misty ottragadt azis olyan volt h na tudjuk le gyorsan mehetünk tovább... másikat meg simán megfolytja amikor van mindenfajta ereje amivel le tudná lökni...
nem volt jó ötlet ez a modern korba helyezés, nagyon meg lett kötve a kezük szerintem ezzel, nem tudtak durvulni nagyon mert mégiscsak hogy férne az bele a társadalomba. bezzeg amikor néztem az introt mindig annak volt hangulata
olyanra kellett volna az egész évadot csinálni nem erre az "én vagyok a szuprím" "nem mert én vagyok a szuprím nem te..."
-
bAtt001
addikt
jaj ez az utolsó rész, gáz gáz gáz. ennyire lerontani egy évadot... nem bánom h vége lett, végre nem kell nézni minden héten
remélem kapják a negatív kritikákat majd aztán következő évadra összeszedik magukat
-
bAtt001
addikt
reggel megtekintettem azthittem már túllendültek a mélyponton de elég silány volt a rész nagyja... ez a kyle gyerek a hősszerelmes meg a csaja annyira filler karakterek az egész évadban rossz nézni is, a rasszista sem ér semmit. mindenki csak szenved és nem történik semmi kb. amennyire jól indult az évad annyira rosszul lettek megírva a karakterek... vége még talán megmentheti az egészet de nagyon csodálkoznék rajta
-
bAtt001
addikt
"Az American Horror Story 4. évad 1950-ben fog játszódni. Jessica Lange állítólag már tanulja a német akcentust." nincs cirkusz, lesz itt minden más hoppá
-
bAtt001
addikt
más lett az egész felépítése, több állandó szereplő van mindenkire kell időt szánni, emlékszem első évadban jöttek mentek a karakterek
néha felbukkantak eltűntek, furcsa is volt egy ideig
már pletykálnak a negyedik évadról, inkább találgatások mennek de a cirkusz téma mindenhol felbukkan úgyláttam, és nem is lenne olyan rossz szerintem
-
bAtt001
addikt
nem a gyerek kellett neki hanem a lélek
am azt a lana banana-s borzalmat egyik haverom mindig emlegeti, annyira tetszett neki
előző évadban nekem az a csonkolós hegesztős rész nem tetszett, az ufók (akikről semmit sem tudtunk meg) és az ördögös megszállós rész nagyon jó volt. meg az őrült doki is
-
bAtt001
addikt
hát hát a héten nem volt az igazi, nagy az összevisszaság, mindenki megrottyant. eddig tetszett h megvoltak a felállás h ki a főnök és ki hol áll a létrán, ez most kb felborulni látszik szerintem. Kyle gyerek meg DAFUQ, mi a francnak kell ez ide, hogy pucéron szétcsapja a kunyhót?
de legalább volt vöröske megint egy kis ideig, és történet is volt egy kevés, eléggé filler rész volt most
-
bAtt001
addikt
nah ezt a zombis részt nem erőltettem volna a kliséivel együtt, de attól eltekintve korrekt volt ez is
-
bAtt001
addikt
ne spoiler, ma v for vendettát néztem ahs helyett de megérte megint
-
bAtt001
addikt
nemár, így nem lehet vége gyerünk folytatni most
egyre jobb lesz ez a történet
sp
szegény vöröske meg...
reméltem h marad soriban valami mellékszerepben mert nagyon csini
-
bAtt001
addikt
vágás, operatőri munka, zene megint csillagos ötös
már várom a következő részt
-
bAtt001
addikt
ma új rész!
-
bAtt001
addikt
nézzétek meg és utána hozzátok csak szépen be ide a zenét ami a végén is van mert kellene
nagyon dicsérik operatőri munkát, és jogosan mert szuperül megcsinálták
-
bAtt001
addikt
ződbéka saját totyikja jéé
nah daráljátok lefelé első részt ütött, egy kicsit kevés a pénz speciális effektekre de ezt abszolút el lehet nézni a sorozatnak. mondjuk a második évadot utáltam összevissza volt az egész, remélem most egy teljes történetre mennek rá
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest