Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem volt. 2000EUR-s prémium business lapos (Latitude E7450), két kiszállás alkalmával 3db alaplapot cserélt benne a szervizes, majd feladta és rendelt egy új gépet Kínából - amire egy hónapot kellett várni. Lehet kevesebb a hibaarány, mint 1%, de hóttziher, hogy nem 1db/100k környékén van. Talán a CPU-knál lehet ilyen arány, alaplapoknál-vga-knál, winyóknál(!) stb ne is álmodj six-szigmákról és hasonlókról.
Meg ugye ott vannak a "feles bénázások", amikor az eszköz működőképes marad, csak épp nem tudja azt, amit ráírtak: ld gtx 970 3.5GB edisön, RX 480 "low power" edisön, stb-stb.
-
VTom
veterán
RX 480 után a kb ~70% gyorsabb vega a FS GS szamokat hozza, in game mai win10 el driver nagyon durván gyorsabb a polarisnál. 2X tempó nem indokolt mégis meg van egy két gameben.
és?
Néztél már Kepler --> Maxwell --> Pascal összehasonlításokat?Most tényleg azt akarod itt erőltetni, hogy a Vega mennyire jó kártya?
A 1070Ti olcsóbb mint az 56, a 1080 olcsóbb, mint a 64, és még ha azokat a játokkat is veszem alapul, amiben a vegák jobbak 1fps-sel, akkor is a GTX-ek mellett szól, hogy egyik sem kazán.Az, hogy ti ide jártok önigazolást keresni, más kérdés, de kicsit már csípi a szemem ez a strucc propaganda amitvel itt ámokfuttok.
-
-
-
Raymond
titán
"Igenyenyten amerikai cégek kb olyanok mint az NV. Német , Japán egy nagysagrendel fentebb teljesít."
Igazad van! En is mar evek ota csak nemet ceg alltal tervezett es gyartot GPU-kat rakok a gepbe mert ezek a legjobbak. Ketszer volt csak japan mert akkor epp az volt a jobb kinalat a nemet termekkiadas csuszasa miatt.
-
-
VTom
veterán
Tehát idetolsz egy tesztet, egy power moddolt vega 56-ról, ami 3 játékban megelőzi az alapon futó 2070-et 2 fps-sel, mindezt +200W (!) fogyasztással az alaphoz képest, összesen 600-650W rendszerfogyasztással a 2070 350W-os rendszerfogyasztásával szemben, amit az OC 2070 kb. állva hagy, ráadásul arra sincs garancia, hogy a vega VRM-jére és a GPU-ra milyen plusz terhelést, és élettartam csökkenést ró ez a modding. Aham.
Szerintem csináld meg ezt a moddingot a kártyádon, és várjuk az eredményt.
De több hülyeséget ne írj ide.
-
-
VTom
veterán
A kategóriát nem az adott gyártó diktálja, hanem a piacon lévő kártyák ereje, így már egyik vega sem számít felső kategóriának. Már a megjelenéskor is épp csak befért a 64 a felső kategóriába, az 56 meg sosem volt az.
Másrészt nem csak 60Hz van a világon, és a FHD 144-165-244Hz-en játszókat épp a legerősebb kártyák teljesítménye érdekli. -
Hja... Lehet hagyom a francba az egész új-vga vásárlós bizniszt és levadászok egy ex-bányász vega 64-et 300€ körül... Egy ideig az is ki fog szolgálni, egy 2080 (nem-Ti) meg kb fog ennyit veszíteni a sima bolti árából 1-2év alatt - nem beszélve egy megvett kari amortizációjáról. Nevetséges, ami itt megy.
-
-
Milka 78
nagyúr
Hát ha te a GS pontokat számolgatod akkor igaz én viszont játszani szoktam és ott bizony kerek 4, de lehet 5 példától eltekintve az 1080 veri a 64-et (és itt még nem tértem ki a oc-ra).
Persze azt már megtanultam hogy itt a PH-n egyesek párhuzamos világokban élnek ahol minden játék ahol az nv teper az optimalizálatlan fos,szponzorált/részrehajló eredmények, de ahol az amd megy az úristendecsászároptimalizáltdx12vunderdrájvervégaaznevnekmindmeghalunkBaszsus úgy nézem Crytek megint belefutott egy szervába
-
keIdor
titán
-
Dtomka
veterán
A stíluson azért csiszoljál... nem kell lekezelőnek lenni! Kösz!
Van? Hol? Ha lett volna AMD-s vga akkor amikor a 1070-re váltottam 280x-ről...
De nem volt és azóta is tényleg (sajnos) gyengélkednekA 1070-et ha le akarom majd cserélni, remélem lesz a konkurenciánál olyan kártya amire érdemes lesz!
Tehát lehet van konkurencia, de nincs versenyképes kártyája sok szegmensben. És ha ez így van akkor nincs konkurenciaMert ha lenne nem ilyen árakon lennének a vga-k!
-
proci985
MODERÁTOR
Márt a VR team bekért egy 1080 Ti SLI konfigot a sima Ti mellé, ugyan miért ?
Hat hat tenyleg VR team akkor en elgondolkodnek rajta, hogy megis minek amikor VRben koztudottan megy kb egy benchmarkban es egy fejleszto jatekaiban a multiGPU.ebbol a benchmark biztosan megy (a 290X CF hozza az 1080Ti eredmenyeit kb), a croteames jatekokban ennyire nem vagyok biztos. a teljesitmenye stimmel, viszont ha megy is mindket GPU, akkor max ilyen 60-70%os terheles korul. hang alapjan meg tudom mondani, mikor megy permanensen mindket kartya a hataran a hutes beallitasai miatt.
-
-
komi77
senior tag
Nem gondolnám, hogy a 1080 Ti tulajok futnak 2080-at venni, sőt még a Vega tulajokat sem tenném ide. Az ár amit a 2080-ért kérnek legfeljebb a már 4K-s kijelzővel rendelkezőknek "érheti meg". A többieknek meg jó ideig elég lesz a már meglévő 1070-től felfelé vga vagy akár egy Vega is. Sem játékok, sem más nem indokolja, hogy ennyit költsünk egy vga-ra. A konzolok meg köszönik jól vannak. Nem érzem nagy sikertörténetnek ezt a karit a közeljövőben ezen az áron. Mondom ezt úgy, hogy jelenleg nincs ennyi pénzem erre a célra, viszont ha nagyon kéne bármikor tudnék akár kölcsönből is venni egyet - de minek?. Aztán tévedhetek is és lehet ez lesz a világ legjobban keresett eszköze
-
Petykemano
veterán
Majdnem igazad is lenne, csak ez az AMD hibája...
Meg az összes többi hétmilliárd emberé is, akik pont ugyanúgy képtelenek versenyképes GPU-t az nvidia áraihoz képest harmadáért (najó, inkább negyedéért) adni.
K***a a***t, hogy nem tudnak Dual 2080Ti teljesítmény adni $199-ért, ahogy azt ígérték.Meg meg szemét samsung, hogy drága az Iphone
Szemét Skoda mi a fenéért nem gyárt olyan jó kocsikat, mint a Rolls Royce, kétmillióért. Akkor vehetnék Rolls Royce-t is kétmillióért, így meg hülyebaromskoda (meg a többi nívótlan autómárka, persze)
A kormányt is azért nem lehet leváltani, mert az ellenzék hülye. -
zovifapp111
senior tag
-
-
-
Dtomka
veterán
Tudod az előzményeket Te komoly ember?
Előtte 4830-5830-280x vga-m volt. De váltani szerettem volna és ár érték arányban az AMD oldalon nem volt jó alternativa. Ha az AMD-nél lesz olyan ami ár érték arányban jobban megéri mint ezen az oldalon akkor visszaváltok.
Azért mert nvidia van a gépemben, attól még szurkol6ok az AMD-nek...
Nem kell elhinned, de nézd már meg ki hozta létre a 280x topicot...A kötekedés az megy látom újonc létedre....és személyeskedtél. Lehet normálisabban is elmondani azt amit szeretnél. Nem kell a másikat sem kioktatni, sem derogálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- OLED TV topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest