- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nubreed #28394 üzenetére
A videólejátszás számomra mindig fontos prioritást kapott, mert nem kizárólag játékra, hanem multimédiára is használjuk a videókártyát. Szerettem az AMD képminőségét, habár a Crimson szoftver megjelenésével ezt is múltidőnek tekinthettem. Néhol maszatosan erős zajszűrést kapott és az Erőssebb Fehéret beállitani opciók nélkül, hogy egyensúlyban szép és koherens képet kapjak, nem volt egyszerű eset. Itt a régi Catalyst és Omega driverek voltak a csúcson. Most Nvidia driverben van amihez lehet állitani, és van amihez most nem annyira szükséges. Lehetne szebb és jobb mindkét fél képminőségét érintő tudása, de itt megint nem tudom az Nvidia-t hátrányosnak tekinteni. Igen, a Videólejátszás / Dinamikatartomány / Teljes (0-255) beállitása fontos és a szintelitettséget is alacsonyabbra kellett vennem. Egyéb beállitásokat még nem állitgattam szét.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
nubreed #28394 üzenetére
Mert ezeket beépíteni elég drága mulatság, kell hozzá pénz, ember és idő. Mellesleg egy ideje az AMD-ben driverében sincsenek benne részletesen beállítható formában, csak ilyen egyszerűsített szinten, de hamarosan visszakerülnek. Már látni, hogy az elkövetkező körben milyen újítások jönnek a meghajtóba és az egyik a kivett szolgáltatások visszaállítása.
-
jacint78
addikt
válasz
nubreed #28394 üzenetére
Nem tudom, hogy az nVidiánál miért nem fontos ez, hogy ebben is hozzák ugyanazt a feature szintet, mint az AMD.
Ezek mind megvannak ám alul a Videó szekcióban... Mellesleg vannak sokkal értelmesebb funkciók amik működnek is, mint például az egyedi felbontások létrehozása.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest