- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
válasz
füles_
üzenetére
Az egy dolog, hogy most nVidiám van, de ez előtt több mint 10 éven át AMD kártyáim voltak és én nem igazán futottam bele durva driver problémákba. Szóval én semmi rosszat nem tudok mondani az AMD driverekre, inkább csak dícsérni. Lehet, hogy csak szerencsés vagyok. Viszont ami ugye egyből feltűnt, az nVidia drivernek jóval vissza fogotabbak a képességei pl. a video lejátszást illetően, sokkal kevesebb állítási lehetőség van, mint mondjuk az AMD drivernél.
Amik biztosan hiányoznak az nVidia driverből és az AMD -ben benne voltak:
Color Vibrance
Brighter Whites
Flesh Tone Correction
De-Blocking
Dynamic Contrast
Mosquito Noise ReductionHozzá szoktam az évek alatt, hogy ezek mind ott vannak ha esetleg szükség van rájuk, és tudom, hogy ezek állíthatók a video lejátszásra használt szoftverben, de mindig jobban szerettem ezeket driver szinten intézni.
Nem tudom, hogy az nVidiánál miért nem fontos ez, hogy ebben is hozzák ugyanazt a feature szintet, mint az AMD.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Witcher topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Metal topik
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 XC GAMING Eladó!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest