Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nubreed
üzenetére
A videólejátszás számomra mindig fontos prioritást kapott, mert nem kizárólag játékra, hanem multimédiára is használjuk a videókártyát. Szerettem az AMD képminőségét, habár a Crimson szoftver megjelenésével ezt is múltidőnek tekinthettem. Néhol maszatosan erős zajszűrést kapott és az Erőssebb Fehéret beállitani opciók nélkül, hogy egyensúlyban szép és koherens képet kapjak, nem volt egyszerű eset. Itt a régi Catalyst és Omega driverek voltak a csúcson. Most Nvidia driverben van amihez lehet állitani, és van amihez most nem annyira szükséges. Lehetne szebb és jobb mindkét fél képminőségét érintő tudása, de itt megint nem tudom az Nvidia-t hátrányosnak tekinteni. Igen, a Videólejátszás / Dinamikatartomány / Teljes (0-255) beállitása fontos és a szintelitettséget is alacsonyabbra kellett vennem. Egyéb beállitásokat még nem állitgattam szét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest