- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
daveoff #1830 üzenetére
Persze tudok,ha kell,de single tesztnél semmit.
A 7870 tökéletesen ki van "hajtva" 4,4Ghz-n. A Mantle elsősorban még csak a cpu limiten segít. 4,4Ghz-n meg semmi CPU limitem nincs a 7870 mellett. Multiba annyit segít a Mantle,hogy az akció dús helyzetekben sem esik le drasztikusan az FPS,mint DX alatt.
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #1271 üzenetére
Pedig azt a legkönnyebb, fikázni a másik terméket komolyabb tapasztalatok nélkül...
(#1273) norb55: Szakadj már le a ref 290 fikázásáról!
Nem ugyanaz a 290-es kártya a referencia 290-el!
Ha halk kártya kell, ami nem 95 fokos, kapni olyat is, minimális felárért.
(#1281) Malibutomi: Ennyi. Annyi baja van a nem refeknek is, hogy viszonlyag torkos UVD és többmonitoros módban. Érdekes, hogy ezt az egyetlen, valódi hátrányát egyik nagytudós NV-fanboy se említette....
-
ÁdiBá
veterán
válasz
daveoff #1206 üzenetére
Persze mikor kikapcsolom egy két játék alatt a CF-et, maga a 7970 es jó volt...
Voltak olyan jelenségek amik megmagyarázhatatlanok voltak.
StarCraft2 alatt olyan textura özön volt hogy öröm volt nézni!(#1203) Cris99 Veled ellentétben én nem a levegőbe beszélek és használtam mind a két rendszer.
Azt hiszel el amit akarsz... -
andris26
újonc
válasz
daveoff #1101 üzenetére
Nálam is minden rendben, bf4 ben több mint 200 óra alatt egyetlen egy exe/dx hibát fagyást se kaptam 280x-el Win 7 32/64bit. Régi játékoknál se. Minden stabil... Kicsit sok a túlzás itt a topikban az Amd hibáiról. Akinek meg rossz az Amd takarítsa le a sok szemetet a gépéről. Mert ållìtom a legtöbb error ebből adódhat.
-
SzlobiG
félisten
válasz
daveoff #1088 üzenetére
Ez elég érdekes teszt. Ilyen beállítások mellett hol van a BF4-be ilyen alacsony FPS egy 290X-el dx alatt?
Mer ez a 38fps eléggé hihetetlennek hangzik melyik szituáció ez egyáltalán? Több darab tank robbanás vagy mi?
Megint egy semmit mondó leírás ez semmi kézzel fogható.
-
norb55
őstag
válasz
daveoff #1039 üzenetére
Marketing áldozata az AMD-sek. Nvidia nem igér semmit előre. mégis szuper. AMD fűt fát igér, közbe semmi nemjön. Akkor ki a marketing csapdája?
Nvidia egy buta GPU, mégis az egyszerüségével ottvan a nála 2× fejlettebb AMD melett.
(#1037) Tirexi pontossan, már az ember a saját topicjába is az AMD csúcs gpu-it hallja.
-
Tirexi
addikt
válasz
daveoff #1039 üzenetére
Az volt a markering barátom hogy a 290x be volt harangozva olcsó és gyors vga-nak.
Azt elfelejtették a reklámba írni hogy 95 fok és hajszárító jár hozzá.
A sok tudatlan meg ugrott rá aztán a végén már azt se tudták milyen blokkot vegyenek rá nem beszélve azokról akik futottak át utána nv-t venni.
85 fok videó nézés közben. GG.
Vedd csak. -
Tirexi
addikt
"A jövőbe kell tekinteniük, hogy mindig egy lépéssel előrébb legyenek, mint a konkurencia."
Sokat nyernek vele ebben az éveben amikor még szinte elérhetetlen hozzá a hardver esetünkben egy ilyen monitor. Most ez a szuper technológiája csak idegesítő jelenség ahogy látom."akkor biztos nem a hűtéssel fognak foglalkozni, mert nagyon nem érdekli őket hogy Neked nem tetszik a hangja."
Na ezért nem veszek AMD-t mert lesz@rja az igényeimet."Eddig is megvették a ref. kártyákat, és ezután is megfogják"
Egyértelmű, hogy meg fogják venni mert a felhasználót a tesztekkel át lehet verni. Gyorsabb ennél, gyorsabb annál csak éppen majdnem 100 fok és olyan a hangja mint egy hajszárítónak."A ref. mindig hangos volt AMD-nél."
Szerencsére ezt én is megtapasztaltam annó egy 7970-el. Hamar túl is adtam rajta.(#800) HSM:
Én azt csodálom, hogy ezzel a 95 fokos hővel még nem ment tönkre senkinek sem egy hardvere sem. Na majd később. XD -
HSM
félisten
Mint a Valley tesztben, 1000/1450Mhz, max powertune, alulfeszelve, mindezt hűvösen és néma csendben.
Driverem is jó régi, 13.6 beta 2.
Kicsit megrángatva, 1125/1575-ön, ami még mindig nem hangos, már 56,5FPS.
Sajnos a 280X-em nem egy tuningbajnok, 1150-nél nem nagyon megy többet a GPU-ja.Csak azért hoztam ezt a tesztet, mert a valley nem igazán használja ki a Tahitiket, míg ez a teszt jobban.
-
HSM
félisten
Hehh, elég szépen megy és jóáras is volt.
Bár még így is majdnem 10%-al jobb vagyok.
Mondjuk mit szólnál egy Sniper Elite v2 teszthez?
Average FPS: 51.3
Minimum FPS: 24.9
Maximum FPS: 317.2Resolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFFCsakhogy nekem is hátha helyreáll a lelkibékém, hogy nem a semmire fizettem rá ~35k-t...
-
Tomix24
addikt
A rokoné, na az átlagon felüli
Mocsok kifogta... 1350-et megy bármilyen tesztel(enyém csak 1250-et).
Alap órajeles tesztekkel tele van a net.
Az nem mutatja meg sajna mennyi is van egy kariban. Aki meg nem akarja húzni azoknak ismételten ott a rengeteg Weboldal alapórajeles tesztjét tudom ajánlani.
Alap órajelen kicsik a különbségek - szimpátia alapján is lehet választani, mert mindegy az egész. De ha valaki többet akar, akkor szerintem a 7900-es sorozat elég bika lett.Itt a VS fórum, lehet cáfolni aki meri/tudja, és érdekli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged