- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Erre voltam kíváncsi, multiban is csak akkor van javulás gondolom, ha a procinak sok a dolga, pl. shanhai porfelhő. Igazából a lényeg továbbra is az, hogy csak CPU-limitált helyzetekben segít a mantle, egyébként minimális a gyorsulás. Nagyon kíváncsi leszek Thief alatt hogy muzsikál a mantle, ha ott sem lesz másként, akkor csalódott leszek kicsit a mantle-el kapcsolatban. Tudom beta driver, meg még új cucc, de akkor is.....
-
törölt tag
Én mértem frapsal win 7 alatt. És jobban ment mint a 290x win 8.1 alatt. Ilyen beállítás mellet futott mindkét kari a 780 ti classified alapon ment.
780 ti single első pálya végig.
2014-01-31 12:24:22 - bf4
Frames: 105767 - Time: 1089137ms - Avg: 97.111 - Min: 34 - Max: 207 itt alapórajelen ment a kari.Ezért mondom, hogy egy 1240MHz-n ketyegő 780 ti gyorsabb mint a 290x+mantle.
-
TTomax
félisten
CPU limit lehet 50%-os terhelésnél is...
(#1681) daneeeeee
Ezeket az értékeket hozom egy 64 szerón is,majd ott nézd meg hogy mit mutat az fx...mantle nélkül bajban lesz,erről szól ez az API,ezért csinálták,hogy ne legyen...(#1682) Neoteric
Ott a pont...(#1678) gbors
Az objektivitás hiánya sajnos... -
sg22
senior tag
Az egyik szerint nemer semmit a mantle, mert beta verzioban egy dx re optimalizalt jatekban (bf4) csak 10-90% os gyorsulast hozott, meg megszunteti a mikrolaggokat. A masik 300 ert venne vgat 150 helyett, a harmadik szerint meg az fx egy rakas szar, 8350 nullat nem er. Agyam eldobom ettol a topiktol, sztem nem irok ide tobbet
-
TTomax
félisten
Na ha nem tudsz olvasni akkor sajnálom... a kötözködésre nem vagyok vevő,alapvető dolgokban nem vagy tájékozott,szerinted nyílt a mantle és 30%-ot hozott a felső kategóriában... hát sajnos nem...volt alkalmam kipróbálni... 10%-ot se hozz egy 7990/3770K-n...
Részemről ennyi kímélj meg a további sárdobálástól,köszönöm!UI: 37 éves vagyok,remélem az útlevelemet nem kell a monitorhoz nyomnom,nem,nem a BF4 a világ,de csak egyenlőre ott elérhető a Mantle,mert a Star Swarban elég mesterséges körülmények vannak...
(#1657) miresz
Már megtettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kompakt vízhűtés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest