Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeeeegen, ez egyrészt érthető, másrészt ha jó a design, akkor még bele is férhet. csak a sok lensflare-től már a crysis 3-ban nem láttam, mi történik, ki is hajítottam

input lag kérdés: megnézném azért a derék versenyzőket vakteszten, akik kiszúrják a +7ms-ot

a frame smoothing amúgy szerintem csak alacsony fps esetén növeli az input lagot. minden 2. frame a helyén marad, és a közöttük levőket helyezgeti a GPU. ha sok frame-ed van, akkor smoothing nélkül könnyen előfordul, hogy egyes frame-eket egyáltalán nem látsz, mert annyira kevés ideig vannak a képernyőn - ez pedig azt az érzetet kelti, mintha fele annyi fps-ed lenne az engine oldalon. 60 fps esetén pedig a smoothing maximum 16.6ms-ot tesz hozzá, de ugye ez olyan esethez képest van, amikor a "smootholt" frame kb. 1 scanline erejéig látszana. tehát átlagosan jó a 8ms.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs