Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
DudeHUN
üzenetére
Szerintem akkora a hype már most, hogy én az ellenkező véleményen vagyok.
Majd a 2020-as E3-on bemutatják ezeket, ez a hype még sokkal magasabb lesz nyáron.
Meg lesznek bolondulva az emberek.
Menne az 699 USD-ért is, vinnék mint ha nem volna holnap. Régen lehet árérzékenyebb volt a konzol piac, ma már az emberek hozzászoktak a sokkal magasabb árakhoz.
Tévhit ez a szűlő, csemete "elmélet", hogy nagyon megnézi a szülő mit vesz.
Ezeket az első évben a 2x-3x-4x korosztály veszi saját magának. Több millió ember tartozik ide.
Majd most pletykálnak 150 USD-ért PS4 Slim-et Black Friday-re (US).Na az az a gép meg ár, ahol tényleg valami csemetének veszik, mert annak úgyis elég az így a generáció végén ennyiért.
Én örülnék ha minél olcsóbban jönne, meg lehetőleg egy darab. Csak nem lóg bilibe a kezem, mert tudom, hogy drága ezt a hardvert 7nm-en hozni, drága az SSD, nagy a hype, megtehetik, hogy felmennek árban, mert úgyis vinni fogják, meg lesznek bolondulva érte.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Nintendo Switch 2
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs