- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
De ,de számítom előrelépésnek, én nagyon örülök neki. Sőt engem a teljesítménye sem zavar mert nulladik generációnak nem rossz ez. Én 60 FPs sel eljátszoka metróval, ha látom hogy globális megvilágítás és real time fényviszonyok lesznek benne.
Ami gond hogy ezt úgy kellett volna adniuk hogy legalább minimálisan jobb legyen az árteljesítmény mutatója mint a pascalnak.tehát az RTx 2060@ 300 dollár alatt, a 2070 mondjuk 400 dollár az a 2080 pedig 500 dollár. a TI meg mondjuk 750 . tehát a problémám az árazás, semmi más, mert ez a generáció váltás egyik fontos kulcseleme, hogy az új gen a régihez képest olcsóban adja az adott teljesítményt. jelenleg ezt egyedül az RTx 2060 tudja. Ezért is írtam, hogy most az RT-től vonatkoztassunk el.
A memória nem lesz gond ebben 100 % ig biztos vagyok FHD-n jó darabig,de ebben nem fogjuk meggyőzni egymást ez biztos. 1440 P-n esetleg pár játéknál, ahol mint írtam akkor egy beállítással lejjebb veszi az ember a textúrát, de cserébe nem kell tőle félni, hogy még a 60 FPs-t sem abszolválja a kártya, ami engem meg speciel jobban zavar, mint bármi más.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- Asrock RX 6900 XT(XH) 16GB - prémium GPUval - 3 hónap gari - dobozos
- Sapphire Radeon RX 6700 XT NITRO+ 12GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest