Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
De ,de számítom előrelépésnek, én nagyon örülök neki. Sőt engem a teljesítménye sem zavar mert nulladik generációnak nem rossz ez. Én 60 FPs sel eljátszoka metróval, ha látom hogy globális megvilágítás és real time fényviszonyok lesznek benne.
Ami gond hogy ezt úgy kellett volna adniuk hogy legalább minimálisan jobb legyen az árteljesítmény mutatója mint a pascalnak.tehát az RTx 2060@ 300 dollár alatt, a 2070 mondjuk 400 dollár az a 2080 pedig 500 dollár. a TI meg mondjuk 750 . tehát a problémám az árazás, semmi más, mert ez a generáció váltás egyik fontos kulcseleme, hogy az új gen a régihez képest olcsóban adja az adott teljesítményt. jelenleg ezt egyedül az RTx 2060 tudja. Ezért is írtam, hogy most az RT-től vonatkoztassunk el.
A memória nem lesz gond ebben 100 % ig biztos vagyok FHD-n jó darabig,de ebben nem fogjuk meggyőzni egymást ez biztos. 1440 P-n esetleg pár játéknál, ahol mint írtam akkor egy beállítással lejjebb veszi az ember a textúrát, de cserébe nem kell tőle félni, hogy még a 60 FPs-t sem abszolválja a kártya, ami engem meg speciel jobban zavar, mint bármi más.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OTP Bank topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest