Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Puma K #25655 üzenetére
Hát jó, legyen.
Legyen néhány forrás. Mostanában volt téma egy másik topikban, szép összefoglaló, linkelem. [link] [link]
Hogy legyen némi async compute is: [link]
Konyhanyelven a lényeg: [link]. Az Nv hardveren az a gond, hogy az nem tud ilyet, csak a hagyományos, a vidóban "lámpás" multithread megoldást, mivel nem stateless architektúra, időbe telik, míg a compute és grafikai feladatok között vált, amíg a GPU nagy része pihenésre kényszerül. DX11 alatt az AMD-nek is így kellett működnie, így elég sok teljesítmény benne maradt. Gyakorlatban 20-30%-ról beszélünk egy R9 290X esetén.GTX680 vs 7970 friss teszteket hirtelen nem tudok, de ha mást nem, olvass bele itt PH-n a 680 topikba, hogy a 2GB memória miatti mikrolagg-tengertől már évekkel ezelőtt kivoltak a tulajok.... Megfelelő keresőszóval pillanatok alatt találni fogsz nem kevés esetet. A 7970 topikban nem igazán fogsz hasonlót találni.
A harmadik pontod... Ami a 290X-em illeti sebességben: [link]
És fogyasztásban, BF4 Mantle, max grafika, v-sync nélkül, FHD, 2X-es MSAA:
Crysis3 max grafikán kicsit jobban megizzasztja, de ott is igazából a házhűtésem a szűk keresztmetszet:Nem vettem személyes sértésnek, legfeljebb amikor sértegettél.
Ugye, vicces mesélő vagyok.... A többi dolognál azért válaszoltam úgy, ahogy, mert úgy gondoltam, hogy ha érdekel a téma, viszonylag hamar találhatnál forrásokat, és így nem igazán tetszett, hogy velem akarod elvégeztetni az információkeresési munkát. De oké, egyszer belefér. Így is több, mint 20 perc volt összelapátolni, szval remélem, ha valaki vitába szállna ezekkel, az szintén veszi a fáradtságot legalább ennyire elmélyedni a témában, forrásokkal, stb....
(#25656) ->Raizen<: Kb. fél napnyi időm ment el a BIOS írogatással, teszteléssel, mire jó lett a kártyám. Nekem megérte, hogy így szűk 60K-ért van olyan erős kártyám, amiért egy "gyárilag jó" hasonló teljesítményűért fizethettem volna legalább 20 000-el többet....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Éjszakai műszak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ASRock RX 6950 XT 16GB GDDR6 Phantom Gaming OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Bontatlan Gigabyte Geforce 3x 4070 Windforce OC 12G Super!
- Laggol, hangos, zörög, csíkoz vagy nem ad képet, kifagy? Videókártya karbantartás! Hibás is!
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest