- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
üzenetére
Ha ez így van biztos jön majd valami cikk: ez jobb is nekünk, meg előtte is így gondoltam, félreértettétek a vonalhúzogatást......meg a sok mese habbal. (nagy égés lenne...megint)
A követők meg majd azzal hogy: persze hogy nem vártuk a batlefield 1-re az csak vicc volt azét vertük rá a mellünket hónapokon keresztül.
Bár ezen még lehet javítani, át kell vinni ennek a megjelenését is jövőre![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért remélem ez csak pletyka, mert ha nem az nem jó. Főleg hogy én a Zen-től egyáltalán nem számítok semmi jóra (az intel túl nagy falattá nőtt esélye sincs), szóval csak a GPU fronton van esély az ellenfél ellen.
TTomax
Ha az valóban a születési idő akkor nem értem hogy lehetnek ilyen hsz-ei. Inkább a gallo02 lenne a megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)