-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Senki9876
üzenetére
No Pepe én ezt elolvastam, jó nagy cikk. Jó kis hírbringer vagy Te

Hozzávetőlegesen 80%-ával egyet is értek.
A Radeon 7 5700 összehasonlítás az jó út! és ha arra rátesszük az ismert +50% energiahatékonyság mérőszámot jó úton haladunk a megfejtéshez. Azért megjegyezném a pontos idézet :
"RDNA 2 is supposed to bring a 50% improvement in performance per Watt compared to RDNA 1" az nem teljesen azt jelenti hogy akkor nekem az eddigi 200 wattos teljesítmény 150 %a lesz 200 watton, ez ettől egy picit komplexebb.
Előszöris azon kell elgondolkozni hogy az Arcturus sebzett szárnyú változatát lehozzák e közénk és ha igen akkor a MAC kapja e meg vagy mi mondjuk egy founder formájában.
Az 5120 magot feltételezve de nem megengedve az ára igen kb 1000 dollár körül lesz és igen 2080TI fölötti teljesítménnyel a maga RT világában, mondom nem az NV által "itt az út ezen mennyél" mert különben csak 3 RT játékunk lesz idén módszerrel.
A szeptember -November indulás is oké, AMD semmiféle ingerületet nem mutat a karácsony felé ez urban legends.
Inkább január február a Navi 23, amennyiben Covid úr (mert egyesek szerint a vírus az egy élőlény
) máshogy nem akarja.
Én már azt is hallottam hogy az egyik Konzol már idén nem indul.
Tehát 5120 mag esetén a blokkolt GPU 640-et fognak blokkolni azaz 4480-al indul ennek megfelelően az ára 840-900 dollár körül lesz. és nem 4096-al, az inkább a Navi 23 és akkor 3500-as a kicsi.
Azért azt tegyük hozzá még akár külön chippben is helyet kaphatnak a dedkált /tensor magok. a 16 Tflop teljesítméyt én 16-18 közé tenném.
Névben a 6800 RT-t tartom a leglogikusabbnak. ha lenne Ray tracing nélküli változat is akkor az maradna XT, bár miért is lenne...
RDNA 4 meg hogy mikor érkezik ? haggyad már
Ez kb olyan mintha Abu azt írná cikk névnek hogy
Az RDNA4 2024-ben érkezik, de előtte lesz még kettő
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen joysticket vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 192bit Videokártya
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- AMD Radeon RX 480 8GB Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) máshogy nem akarja.