Hirdetés
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nekünk ez nagyon tuti. Végre valami mozgás, ami már hiányzott.
Valszeg az NV azért ment bele ilyen árazásba, mert a TSMC gyártókapacitásának a nagynak mondható részét ők használják, így rengeteg termék gyűlik fel a raktárakban. Nyilván az semmivel sem lenne jobb, ha nem mennének a gyártósorok, mert a bérleti díjat ki kell fizetni, ha már lefoglalták. Ez lehet a túlzott árcsökkenés mögött. Ahogy az AMD, úgy az NV is elszámította magát, csak az AMD-vel ellentétben, ők a termékek felhalmozódásával küzdenek.
-
smkb
őstag
Igen, itt a GTS450-ek a nagyon fájó pont, mert ha NV ilyen aggreszíven árazza a 460-asokat, egyszerűen lejjebb tolja a jelenlegi kategóriákat eggyel. Aminek persze mi örülünk, viszont a gts450-eket ezzel a 30.000 sáv alá kell tolni, ami azért az NV gyártóknak biztosan nem kellemes. AMD-nek is ezekhez igazodnia kell, ő sem tehet mást.
Egy jó van ebben, hogy anyagilag a gyártóknak ez nem jó, egyik oldalnak sem, viszont nekünk igen

Egyébként személy szerint nem gondoltam volna, hogy NV bele megy ilyen árazásba és visszajön a 2008-tól 2009-őszéig tartó jóárazott időszak , csak most fordított felállásba kényszerülve. Azt gondoltam, hogy szépen ellesz mindkét fél és inkább a nagyobb haszonra számítva magasan tartják a VGA-árakat, és nem esnek egymásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
DeckardCain
üzenetére
A stratégiai szempontok is közrejátszanak egy termék esetében. Például a GTX 460 768 MB nem egy gyártónak nem tetszik, mert nagyon drága gyártani, és olcsón kell adni, hogy megvegyék. Ez viszont a GTS 450-455 szempontjából problémákat szül, mert azokat olcsó gyártani, tehát egészséges haszon lenne rajtuk, de a GTX 460 768 MB miatt nem viszik meg a terméket.
Ezek olyan dolgok, amiket mérlegelni kell, mert az egyrészt jó, hogy a GTX 460 768 MB-ot eladják, de az már nem, hogy a többi termék raktáron marad. Erre megoldást kell találni. -
DeckardCain
senior tag
Érdekes az biztos.. Szerintem a cikkben említett adatok nem igazak.
Mindannyian tudjuk mennyi különbség van egy 5770 és 5830 között. Na most ha e közé pozicionálják a Barts pro-t 256 bittel, az vicc. Üzletileg semmi értelme szerintem. Illetve akkor nagyobb különbség lesz Pro és Xt között mint 5830 és 5850 között, ha a cikk tartalma igaz lenne.Véleményem szerint a Barts Pro-nak az 5830-nál 5-10%-al kellene gyorsabbnak lennie
míg az XT lehetne közel az 5850 szintjéhez.A 159$-os 768-as Gtx meg egy érdekes darab lesz, mert szinte mindegyikben benne van egy 20%-os GPU illetve 10%-os memória tuning ami nem rossz.
-
Bluegene
addikt
jó de nem sokkal jobb egy 6770 egy 5850-től, ugyanúgy 40nm,256 bit, 1 gb ram, kicsit kevesebb sp, cserébe magasabb órajel, kinézetne is ugyanolyan ha a hűtőt leveszük
bááár az 5850 remekül húzható, szal 6770=5850
ez akkor lesz érdekes ha olyan 6770: 40K és 6750: 35K
akkor odaszúr a gtx 460-nak, főleg a 6750
mindenesetre az 5770/5750-től sokkal jobb lesz
-
Bluegene
addikt
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
szerintem
5850 : 2,08 teraflops
5870: 2,7 teraflops6770: 2,3 teraflops
a 6770-t nyugodtan lehetne 5860-nak fordítani mert pont a kettő küzé esik teljesítményben, smmi izgalmas nincs benne, 40nm, 256bit gddr5 ram 1 giga... ugyanaz
tény hogy az 5770-est leduplázza és a gtx 460-at is leiskolázza
a 6850/70 viszont már izgibb lehet, a bivalyok
smkb: szerintem a 6770-esre gondolt nem a 6870-re, elírás, hiba
érdekes is lenne ha 5870>6870

-
smkb
őstag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Na ilyet sem láttam még... feljebb számozot utódmodell, gyengébb paraméterekkel... ehh??? Ez mér nekem vga hw témában nem szakértőnek is hihetetlen...
"Little brother Radeon HD 6850 will in turn be a bit slower than Radeon HD 5830"
Ez kevés lesz még az alapórajales GTX460/768-ellen is... ami lassacskán 159 usd és az 5770-ek árában mozog..., a nagyobbik viszont esélyes lehet az 1GB OC 460-akkal szemben, de a jelenlegi HD5850-ek ára alatt kell már piacra dobniuk.
-
BiP
nagyúr
válasz
DeckardCain
üzenetére
A 68-asok helyére tegyél 67-est, úgy értelmet nyer.
-
DeckardCain
senior tag
[AMD Radeon HD 6870 and 6850 launches on October 18th]
Nekem kicsit ellentmondásos a cikk. Főleg a Barts pro-t érintő rész.
"Radeon HD 6870 will, according to reliable sources, perform better than today's Radeon HD 5850. Not to bad for a card that is intended to replace Radeon HD 5770, but at the same time makes the naming scheme a bit confusing.
Little brother Radeon HD 6850 will in turn be a bit slower than Radeon HD 5830, but consume a lot less power. This isn't all bad, but it will be confusing for buyers as the new mid-range model should outperform the lower ranked cards of the previous generation."
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Persze ez az AMD dolga. Ködösítenek. Ami biztos, hogy október 14-én lesz az első bemutató, de ez nem feltétlenül jelent megjelenést.
-
smkb
őstag
válasz
csatahajós
üzenetére
Vagy kivárnak, hogy mit lép az NV, mert jelen pillanatban a jövendő új AMD kártyáknak fejtörést jelent a már 40.000 ft-on, HD5770 árszinten kapható GTX460/768... ennek teljesítményéhez és jelenlegi árához viszonyítva kell valahova beárazni. Mikor a GTX460 megjelent a nyáron bőven nem ennyibe került, könnyeb lett volna a HD67xx-ek piacra dobása magasabb áron is, most kicsit át kell gondolni egy két szempontot.
A tavalyi HD5xxx szériák megjelenésével ellentétben most erős versenyhelyzet van, amely mindkét fél vállát nyomja. Mi meg örülünk

-
csatahajós
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Lehet, hogy megint nem jönne össze elég mennyiség a launchra és nem akarják ugyanazt a bakit elkövetni mint a HD5000-eseknél...más okát nagyon nem látom, hogy ennyire a célegyenesben (3 héttel a launch előtt) miért tolnák el, ilyenkor már maximum a drivereken molyolnak.
Bár ha visszaemlékeztek pl. a HD4850 kiadásakor is már itt a PH fórumtagoktól is voltak fenn képek mert a nagyker raktárakban már ott állta készlet, szóval még akár ez is előfordulhat most is.
-
fura nekem ez a tábla. hány ALU/TEX cluster lesz ebben a chipben? ha a x5 és a x4 számokat az ALU-knál úgy értelmezzük, hogy az eddigi 5 ALU szélességű VLIW egységek ebben a chipben 4 szélesek lesznek, akkor ez arra utal, hogy 20 db ALU/TEX unit lesz, darabonként 16 VLIW-vel, amikben egyenként 4 ALU van, így kijön az 1280 "SP".
viszont a 64 textúrázó meg arra utal, hogy 16 ALU/TEX cluster van - hacsak nem 3.2 textúrázó lesz clusterenként
ha viszont 16 cluster van, akkor clusterenként 80 ALU-nak kell lenni, ami kijöhet úgy, hogy 16 VLIW van, amik 5 szélesek (akkor mi a fenét jelent a x4 meg a x5?), vagy úgy, hogy 20 VLIW van négy ALU szélességgel - ilyet meg még az öregapám se látott...Abu, nem tudsz véletlen valami
konkrétumotdefinitív pletykát?
-
csatahajós
senior tag
Nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal jóval kisebb lesz a különbség a high-end és a mainstream között, ami nem nagy baj, ha ezt az árak is tükrözik majd, de azért érdekes kör lesz ez...
A Cayman nem hiszem h nagyobb lehet sokkal mint a Cypress, hogy megérje gyártani és abba nem valószínű, hogy belefér egy kétszeres méretű Barts (mint a Juniper -> Cypress viszonylatban).
Sajnos félek attól, hogy megint az lesz, mint anno az nv 8-as szériánál, hogy nem volt megfizethető középkat. a 8800GT-ig, de ne legyen igazam.
-
Def26
félisten
válasz
csatahajós
üzenetére
Az elég jó.
-
csatahajós
senior tag
Ha tippelni kéne a fogyasztása nem lesz nagyobb az 5850nél
, de az 5770-nél szinte tuti, magyarán valahol 110-160W közötti TDP várható sztem, az meg nem olyan rossz a GTX460-hoz viszonyítva.
Ahogy a többiek is írták az ár a nagy kérdés, megmarad a x7xx-es kategória szintjén (max 199-250 dodó) vagy a teljesítményhez arányos ár jön-e? -
zuchy
őstag
Reméljük nem. Ha kicsi a csip, akkor nem vészes. De mostanra már csak bejáratódott a gyártósor. Szerintem 300mm2 alatt lesz. Nyers számítás szerint (340mm2/1600SP majd szorzás 1280-al) 270mm2. De így nem nagyon lehet megmondani, csak kb becsülni.
Ki tudja mit tettek még bele, meg hogy a négyes elrendezés miként alakul. -
DanielXXXV
nagyúr
válasz
csatahajós
üzenetére
Mondjuk 5770 is erősebb, mint a 4850. Persze ez csak számozás alapján...
Ha ezek a hírek igazak, akkor elég erős lesz a 6770. -
Def26
félisten
válasz
csatahajós
üzenetére
Az a 900 Mhz rendesen odatesz a fogyasztásnak is, nem?
-
Crytek
nagyúr
Ó bazz akkor sajna nem igen lesz olcsó mulatság ha verni fogja az 5850-et.
65k-ért már übersirály vétel lenne,de atit ismerve közelében nem lesz
-
csatahajós
senior tag
A legfrissebb rumors

Ha igazak a számok akkor a HD6770 "megeszi reggelire" a HD5850et. Nemtom hogy a francba hozták össze a 900Mhz core clockot...
-
zuchy
őstag
válasz
csatahajós
üzenetére
Jah, hát úgy már más a leányzó fekvése.

-
válasz
csatahajós
üzenetére
lehet igaz is, csak akkor nem 960ALU / 48 TEX lesz benne.
-
csatahajós
senior tag
Chiphellről nem nagyon szoktak hülyeségek jönni, nem véletlen, hogy az első fotók is általában onnan bukkanak elő. Persze biztos a halál, de szerintem logikus is hogy ide pozicionálják a 6770-et.
A forrásról egyébként (Napleon nck) azt írják, hogy megbízható, korábban is több dolog szórol szóra bejött Ati-val kapcs. amiket modnott.
-
TTomax
félisten
válasz
csatahajós
üzenetére
ahhh.. rumours....

-
Atom_Anti
senior tag
Fermi 100nál valóban nem, de a 104es chip esetén nem tudok okot hogy ne lehessen aktiválni a maradék blokkot. Erre eddig nem volt szükség, hiszen jobb ár/teljesítménye van mint AMDéknek. De ha a Barts színre lép, akkor Nvidiának aktiválni kell a maradék shardereket, mert nem szeretnének háttérbe szorulni
. Na most ha ezzel a feloldással a 104es chip gyorsabb lesz mint a Barts, akkor az AMD semmivel nem lesz előrébb mint most. -
-
Atom_Anti
senior tag
Miért
azért mert ez egy verseny és ilyenkor úgy szokás hogy a soron következő gyártó jobb/gyorsabb termékeket hoz ki a konkurencia megoldásaihoz viszonyítva. Máshogyan ; nem tenne jót az AMD eladásainak ha az Nvidia kártyái egy bios frissités után már gyorsabbak is lennének a Bartstól! Plusz nekünk is jobb ha gyorsabb kártyákat kapunk
. -
Angel1981
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Így van, és a HD6000-rel csak megerősíti a dominanciáját...
Félek, nem fog itt változni árak tekintetében semmi...
Számomra öröm az ürömben, hogy semmi nem indokolja a jó öreg 4870 lecserélését. -
Tomate
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
5850 mehetne lejjebb nekem ez a véleményem. A többi nem annyira izgat.

-
Atom_Anti
senior tag
Vajon AMDék számolnak e azzal hogy a GF104-ben még 48 sharder feloldható? Akarom mondani a Bartsoknak nem lenne elég erősebbnek lenniük a mostani 336 sharderes Geforce 460aktól, de a 384 shardereseket is túl kellene teljesíteniük!
-
toldy
őstag
ügyebár elvileg várható 2gpu-s csúcs kártya ( 6970, esetleg 6990?
) nos az elvileg a 300w határba benne lesz, de a jelenlegi 5970-hez hogy fog viszonyulni , kb mennyivel lehet majd gyorsabb? -
Angel1981
veterán
Ma egy éves a topik!

Bár ahhoz képest, hogy elvileg 1 hónap múlva megjelennek a HD6000 első képviselői, szerintem nem sokat tudunk róluk - túl ügyes az AMD... -
zuchy
őstag
válasz
csatahajós
üzenetére
Szerintem azért megelőzni nem fogja a Barts XT (ha ez a 960SP-s) a Crypress Prot.
Igaz, hogy magasabb az órajele a Barts-nak, de kevesebb végrehajtóegység van benne. 1440SP vs 960SP. Na meg textúrázóból is kevesebb van neki. Azért az se rossz dolog, ha van belőle elég, de kb ennyi SP-nek elég. Memória rendszer viszont szinte ugyanaz, kicsit gyorsabb is, de nem 50mhz fogja eldönteni, hogy gyorsabb, vagy sem. Persze itt ott lehet némi architektúrális csiszolás, de sokat ezek úgy sem jelentenek. 1-2%. Bár nem tudom, itt már az új backend lesz, vagy még a régi R600-as marad?Amúgy ez a Triangle setup mitől függ? Azt sejtem, hogy a frekvenciától, de a többi?
-
Angel1981
veterán
válasz
szacsee
üzenetére
Ezt nehéz előre megsaccolni, de szerintem fél évig még biztos lesz (4850-et pl. a mai napig kapni, pedig több, mint 2 éves modell).
Az árcsökkentés még nehezebb dolog jóslás tekintetében, mivel az AMD jelenleg dominál - lehet a HD6000-es széria sem árcsökkentést hoz, egyszerűen bepozicionálják őket teljesítmény alapján a jelenlegi kínálatba...
-
válasz
csatahajós
üzenetére
nézd úgy a százalékokat, hogy a GTX460-1G-t teszed 100%-nak - mindjárt nem 10% különbséget fogsz látni

de amúgy igen, ízlés dolga, hogy mi a közel és mi a nem - nekem a 10% már relatíve nagy differencia, mert manapság 15%-kal magasabb teljesítmény már kategória-ugrást jelent. -
csatahajós
senior tag
Mester, nem okoskodás, de a te táblázataidat alapul véve akkor mondhatom, hogy a becslésed alapján (igaz ez a jobbik eset) a 6770 10%-ot fog verni az 1GB-os 460-ra, tehát megint csak a te tábláid alapján 5-10%-ra megközelíti az 5850-et. Ezt nem érzem olyan borzasztó nagy differneciának, hogy ne állná meg a kijelentésem a helyét, vagyis hogy: "akkor a Barts XT a Cypress Pro (HD5850) szintje körül fog mozogni, sőt szerintem még meg is verheti."
-
válasz
csatahajós
üzenetére
ha már "tranzitívan" becsülsz, akkor praktikus ugyanazon tesztelő eredményeinél maradni - itt van, hogy szerintem hogy viszonyul a GTX460-1G az 5850-hez. ez reálisan 15-20% differencia

-
szacsee
nagyúr
Üdv Urak!
Lenne egy aktuális kérdésem.
Előreláthatólag mikor kezd eltűnni a boltok polcairól a HD5770?
Szeretnék még időben venni még egy kártyát CF miatt és nem szeretnék lecsúszni róla.
Arról esetleg infó, hogy ha marad egy ideig, akkor olcsóbb lesz, vagy marad ennyi az ára?
-
csatahajós
senior tag
Bocs, az összesítőt akartam linkelni.
Kb 5% differencia van az 5850 és a GTX460 közt.
-
válasz
csatahajós
üzenetére
azért túlzás a 6770-et az 5850 környékére várni - hacsak nem lettek az ALU tömbök mintegy varázsütésre másfélszer hatékonyabbak, mint a Cypress-ben...
-
Gabrika
tag
válasz
Angel1981
üzenetére
nem bizony, bár lassan a középkategóriát is csúcsmodellnek láttyuk, remélem csak teljesítményben, s nem árban

megérzésem szerint dimenziónként nagyon eltérő lesz a generációs különbség
pl. felbontás szerint: nagy felbontásokban sokkal erőteljesebb lesz a gyorsulás, mint kisebb felbontásokban
s ebből talán a több monitoros megoldások profitálhatnak a legtöbbet -
Angel1981
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Erősnek tűnik!
És ez még nem az egychipes csúcsmodell.... -
csatahajós
senior tag
válasz
ZewaDeluxe
üzenetére
A fenti elemzés az egyik szakemberünktől származik
.Egyébiránt a kiszivárogtatott infok alapján nagyon is reális a becslés, ha mostani kártya teljesítményében kéne kifejezni akkor a Barts XT a Cypress Pro (HD5850) szintje körül fog mozogni, sőt szerintem még meg is verheti.
Ebből az interjúból meg az jön le, hogy bizony lesz Barts-ra épülő dual GPU-s kártya: "He confirmed that it wouldn't just be the high-end card hitting the shelves by Christmas either. It wont be the full lineup, but we will see multiple SKUs of the card with the complete range following very quicky."
A Caymanról nem tudni még mindig szinte semmit ezért számomra több mint valószínű, hogy a kezdeti csúcs kártya is a Bartsra épül.
-
ZewaDeluxe
tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Na kérem alássan!
Ez izgalmasan hangzik. Valamelyik szakemberünk meg tudja esetleg erősíteni avagy cáfolni a fenti elemzés konklúzióját? ...Esetleg...?

Jó lenne...

-
DanielXXXV
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Remélem jó áron lesz ez a 6770 és üti a GTX 460-at mert akkor atira váltok!
-
cszn
őstag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Az kizárt, hogy ezt 6850-nek hívják, ez tuti 6750 lesz.
-
DeckardCain
senior tag
-
lsc
nagyúr
-
XoZ
aktív tag
-
janos666
nagyúr
válasz
Angel1981
üzenetére
Nem igazán találtam neki megfelelő helyet, gondoltam az ATI-bulvár megtűr ennyit.

Most írtam ennek a spyre-nek egy pm-et, hogy miben tévedett, és hol talál rá bizonyítékot. És persze kértem, hogy nyissa meg a topicot, mert ő már bebizonyította, hogy alkalmatlan a kérdéseim megválaszolására, így szeretném, ha másoknak is esélyt adnánk.
Remélem az utóbbiért nem fogok csuklóból ban-t kapni. De ha igen, akkor bekaphatja, és addig írkálok az AMD-nek panaszleveleket, míg történik vele valami.
-
janos666
nagyúr
Aztakurvazeentségit! Most felbazstak az AMD-sek: [link]
Feltettem pár kérdést, erre egy moderátor rögtön bezárta a topicot, miután postolt egyet (mielőtt én válaszolhattam volna), amiben téves információkkal nyilvánítja értelmetlennék a kérdésemet. (Így meg sem válaszolja igazán, csak pont azt mondja, ami a kétejeket okozza eddig is.)
Mi ez kérem? Cenzúra?
Ez most nagyon felhúzott!

-
Angel1981
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Úgy legyen!

Mondjuk ha az árat is oda igazítják, akkor mindegy...
-
Angel1981
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Teljesítményben kb. mégis hová várható ez? 5830?
-
Angel1981
veterán
-
Redneck
nagyúr
válasz
Angel1981
üzenetére
Hagyd csak, ezek a "fél-generációváltásokat" pont az ilyen usereknek találták ki. Nem mintha a DX 11 kártyákkal akkora újításokat hoztak volna. A jelenlegi generáció is csak a lehúzásról szól.
Ha végre látványban is lenne egy ugrás az nem lenne rossz
Azért várom mit alakítanak 
-
pszihó
aktív tag
Hogy roh@djanak meg.
Már megint rám fog jönni egy roham.
Ismét nagy halom lóvét fogok kiadni rá.
Szerintem ez már függőség.
De ha nem tudom megvenni belehalok.

-
Angel1981
veterán
válasz
csatahajós
üzenetére
"Ami nagyobb kérdés számomra, hogy az nV mennyire fog árat csökkenteni ezekután, mert a GTX470 ill 480 versenyképessége ezekkel az új kártyákkal szemben drasztikusan esni fog"
Reméljük nem az lesz, hogy az új AMD kártyákat árban felé pozicionálják!
Volt itt már egy-két kósza hír 750 USD-s ársávról....
-
attiLANte
tag
Akkor jöjjön a nagyágyú

Igaz túl sok információtartalommal nem bír, de amíg nincs más, talán ez is megteszi:Caicos, 64-bit 1GB 4pcs 128Mx16 DDR3 650e/800m (forrás: www.chiphell.com)
(nem végleges példány/engineering sample)
HD5450 alternatíva, UVD3 támogatással - gondolom jelentős gyorsulás az alsóbb régiókban már nem várható - kell a mozgástér a LIano-nak...

Egyébként jópofák ezek a kódnevek - úgy látszik most a Karib-tengerre cuppantak rá a névadáskor (Antilles, Cayman, Turks, Caicos) -, ezek tényleg "déli szigetek"...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
csatahajós
üzenetére
Mindenesetre izgalommal teli, érdekes ősznek nézünk elébe.
Szerintem e-hónap közepétől már repkedni fognak a fals infók, és jó infók is. csak ki kell bányászni belőlük az igazságot. Majd Abu85 segít benne, ha szét kapják a tökeit, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gracias! 

. Na most ha ezzel a feloldással a 104es chip gyorsabb lesz mint a Barts, akkor az AMD semmivel nem lesz előrébb mint most.
azért mert ez egy verseny és ilyenkor úgy szokás hogy a soron következő gyártó jobb/gyorsabb termékeket hoz ki a konkurencia megoldásaihoz viszonyítva. Máshogyan ; nem tenne jót az AMD eladásainak ha az Nvidia kártyái egy bios frissités után már gyorsabbak is lennének a Bartstól! Plusz nekünk is jobb ha gyorsabb kártyákat kapunk

ezt használják ki a nagy cégek. De most év végén én is venni fogok egy HD 6000 terméket mivel jelenleg egy alsókategóriás ATI-m van.