- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandika0626
senior tag
Nem a 3600-al van a baj hanem egyből a corsair-ra lett mondva, hogy nem ajánlott. Ezért írtam, hogy talán szűrni kellene bizonyos típusokat amik nem ajánlottak.
Egyébként én direkt 3600-at vettem mert egyszer még valamelyik széria tudja majd használni.
A zen megjelenése után egy hónappal vettem a vasat akkor meg még nagyon kicsi volt a tapasztalat itthon.
(17020) herrkoser: akkor csak az a ram kerüljön a nem ajánlottak közé ne az egész márka.
-
R3laX
addikt
Aha, igen, csak nekem pont az lenne a lényeg, h folyamatos nagy terhelés alatt mennyi a current. Játékban vszeg a frekiket is visszaveszi, mivel ott a terhelés sincs maximumon. A maximum ugye pillanatnyi, itt a current lenne a lényeg. Hűteni tudnám a magasabb feszt, csak merni nem merem feljebb lőni.
Szerk.: ha van HWinfo-d akkor inkább ott nézd a voltokat, sztem sokkal megbízhatóbb egy Aida-nál, és egyszerre láthatod a frekiket/voltokat mennyin futnak.
-
-
Cseneles
őstag
Kezdesnek adj a cpu soc-nak 1,1v feszultseget majd csak ez utan emeld a memoria orajelet! Provinak is offszetben 0,0125v korulit! Ha igy is fekete kepernyo akkor passzolom! Viszont ezek miatt nekem mindig feketet dobott! 3000cl15 Hunyx corsair ram nalam megy 3200 cl16,17,17,35 tempon hiba nelkul 1,35v volton! Egyedul a cpu kert kicsi offsetet es a soc 1,1v feszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Firefox
- EA Sports WRC '23
- RAM topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest