- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
RazorThe1 #26156 üzenetére
Nekem az msi-ben jelenleg úgy néz ki, hogy a 3800-at most 1.3 V fesszel hozza, míg a régivel csak 1.375 fölött ment stabilan. Remélem nem kezd el rosszalkodni a későbbiekben sem.
A friss bios után 2-szer volt fagyásom, mire rájöttem, hogy egészen 1.2-re vette vissza a proci feszültségét a az új bios default értéke, én meg bamba módon először csak a szorzót billentettem át... ez volt az igazi két kattintásos tuning -
hokuszpk
nagyúr
-
BullKoxa
őstag
válasz
RazorThe1 #25878 üzenetére
Pedig jobban mennek a ramok 4 nekem most stabilnak néz ki a 3000MHz-s HyperX Savage 3066MHZ-n , de használtam a gépet 2 hétig 3132MHz-n is csak ott az zavart hogy néha mikor réengedtem egy stabilités tesztet 1x lement 1x pedig nem. Ja és a régebbi AGESA-val csak 3.75GHz-n ment a Cpu most 3.8GHz stabil nagyon minimális + feszel. 1700x -m van szinte azonos a 2 Cpu
, szerencse kérdése az OC, és a Cpu Cooler-é.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- OLCSÓ MONITOROK
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged