-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wsanyi
aktív tag
Intel a meltdown és spectre hibák miatt felejtős. Azzal is csak a huzavona megy. Állanódan visszahívják a Windows frissítését, és az AMD-re meg a többi, nem X86-as processzorgyártóra mutogatnak. Korrekt egy cég.
Raáadásul valmai reszelt változat jön év végén állítólag, addig meg árulják a támadható ternékeiket. Korrekt, nem? És senki nem tiltja le őket. Ez is korrekt., Bezzega VW-nel mit csináltak? Aztán mikor kiderült, hoyg minden autógyártó hazudok, akkor, ja bocsi... Csak itt az AMD-nél pl. nem volt rreprodukálható a sebezhetőség az adott mintákkal, amikkel intelt meg lehet támadni. 1995 óta így tervezik a processzoraikat, és már a 2000-es évek környékén ezt felfedezte vki, csak leoltották, hogy ámokfutó. Így lett első az intel. Csalással. Ezekután döntsd el bátran, mit veszel. 1,5 éve még én is nézegettem 3. gen i3-at barátnak, hogy jó lenne neki, de amióta kiderültek az inkorrekt lépéseik, a lefizetéseikkel stb, azóta sajnos nem tudok ajánlani tőlük terméket, ez meg rátett még egy lapáttal.
Amúgy meg beszélünk 5-10%-ról 1 szálon, ami a bacckdoor javítással el is olvad, sőt az IO műveletekenél akár 40% is leht a visszaesés... Ez virtualizációnál érdekes téma... Főleg, ha egyszerre több gépet futtatsz.
-
Messziről szagolta a HD6670 teljesítményét még az A10-5800K is, nem hogy az 5700.
Középkategória lenne? HD6750/6770/6850/6870/6950/6970/6990 volt az AMD palettája a HD6670 felett, amit ugye egy kategóriával (~30% már lehet szintugrás szerintem) lemaradva követett az APU vonal.A GT 1030 kb GTX 750 szint, ami meg valamivel veri a HD6850-6870-et. Szép nagy ugrás egy IGP-nek, ha tudja ezt a szintet, én nagyon örülnék neki. (szerintem inkább GT 1030 alatt megy majd jellemzően, ha azt már az RX 550 sem tudja mindig megverni)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amúgy nem értem mi a gond a 1030 szintű teljesítménnyel..
2GB GDDR5-tel, 64 biten, 1440p, (59% res scale-lel downscale), medium grafika, 30-40 fps-sel lehet overwatch-ozni.. Nem értem mi a gond.. És, ez, gy külön vga, nem egy cpu-ba tett grafikus mag..
Ha ehhez hozzávessük, hogy dual channel-ben 128biten megy a ram, igaz, órajelben kicsit lassabb DDR4-gyel, akkor viszont ez még jobb is lehet.
-
stratova
veterán
Summit Ridge esetében, be sem lett tervezve a grafikus vezérlő (ahol a 4/8 feletti Inteleknél sincs). Raven Ridge lesz az a 4 mag 8 szálas Ryzen + Vega alapú APU ahol kisebb L3 chache árán, kapsz egy decens IGP-t.
Legutóbb még úgy hírlett, notikba idén a második félévben jön, asztalira AM4-be jövő év elején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest