- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
válasz
Ferdzsoo #12610 üzenetére
Ha tényleg igaz a lapod Msi X370 Gaming Pro, és az 1700X akkor ha kell majd mutatom az én beállításaimat. Az én ramom sincs benne a támogatottban, de 2933-n megy az utolsó 2 Biosal, a legújabbal megy Cl14 17 17 39 69 1T ben az előzővel csak Cl16 ban ment a többi ugyan az volt. Eredetileg CL15-s 3000-s a ram.
az adatlapomon láthatod hogy megy a gépem. Szerencsére nekem is segít akinek ilyen lapja van, ezer hála neki. Régi motoros itt már a PH-n.
tomaszka88 : 8GB-s RX480-l megvan a 100-100 fps BF1 multiban Ultra és High beállításon FullHD 72Hz.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #12156 üzenetére
intel-nel erre van H110-s mATX deszka 13k-ert
mondjuk hang azon is van kikerülhetetlenül
de 4db SATA, 1 PCIE x16 1x PCIE x1 es 4 USB van alapbol hatul csak rajta
a juzerek 90%-anak amúgy halal eleg lenne meg ez is
eger, bill, kékfog, hangkutyu, webcam... stb-nak nem kell külön-külön USB3.1-s aljzat, mert ezek röhögve elvannak egy 2.0-s aljzatban egy 500FT-s HUB-n is egyutt
3.0/3.1-re pendrive-t meg USBHDD-t dugok csak, masra az overkillmondjuk tuning meg XMP nemvan benne, de 40k-val olcsobb, abbol siman veszel olyan jobb tobb core CPU-t, amit nem kell tunnerolni se, es meg akkoris gyorsabb, pl egy i3 helyett egy i7-t vagy AMD-nel pl egy R5-1600X helyett egy R7-1700X-t, ami orajelben meg core/thread-ban is eleve jobb
tuning amúgy is csak egy erdekesseg
az a baj inkabb, hogy sokan tuningra alapozva vesztek cuccokat, hogy megveszem ezt az olcsóbbat, aztán majd felhuzom arra ezekkel a dragabb cuccokkal
es ehhez vesztek dragabb alaplapot meg dragabb hutest, ami osszessegeben tobbe kerul, az eleve jobb CPU-nalkb ahhoz tudnam hasonlitani, mint amikor a juzer megveszi hasznalt 90lojjos 1.9TDI-t, aztán rakolt 300k-t, hogy 130-140lojjos legyen belole
holott a +300k-bol egybol vehetne gyárilag 90lojjos helyett 150lojjost is, aminek az uzembiztonsaga egy kicsit jobb, meg a felszereltsege is biztos magasabb -
apa111
aktív tag
válasz
Szia!
Ha elfogadható lapon gondolkodsz ,ASUS PRIME b-350 ajánlott ,szerintem igényeidnek megfelelne ,azt a pici led csíkot ki tudod kapcsolni és akkor az se zavar.Most úgy fél éve használom r1700 mellett nincs vele baj a tuning is megy vele ,és van r1400 társaságában is egy prime lap ott is meg van a 4ghz szó nélkül ,és nem a szerencsére fogom ilyen jó a lap .Semmi más nem kell hozzá ,nagyon jó hűtés ,legyen lég vagy aio ,akkor bizti meg van a 4ghz.Memória 4 féle van kipróbálva benne /conszar 3200 @ 3066 cl14 1,35v , Team group 2400 @2800 cl 18 1,4v , Kingston savage 2800 ez még márciusban indulásnál volt @2800 cl 14 1,35v , Kingston savage 2133 @ 2933 cl 18 1,35 v stabilan mind megy -ment./ Nagyon meg bízható lap fél év alatt nem volt probléma vele bot idő nagyon rövid és most már 30000ft kapható. -
R3laX
addikt
válasz
Én vele szemeztem egyébként, aztán megláttam aprón az Asrock-kot, ami korábban is hozta az elvárásokat. Ez az Msi egyébként teljesen led mentes és szinte teljesen ugyanaz mint az X370 gaming plus. Amúgy Msi X370 fronton nincsenek gondok, már a bios update is beindult. Televan sem panaszkodik az Msi lapjára.
Simi37: igen, az megint egy másik kategória
, de látom a skylake-nél sem apróztad el. Lejjebb meg ugye nehezen ad az ember, ha megvolt már egy szint
.
-
pengwin
addikt
válasz
Ferdzsoo #12097 üzenetére
Nekem X-es van, de ha tuningolsz akkor tényleg felesleges szerintem is ezt venni.
A tuningolás meg igazából lottó, ahogy már sok embernek írtuk. Biztos van olyan 1600X, amit leköröznek tuningban a sima 1600-ak is, nekem szerencsém volt ezzel a példánnyal.
Én csak azért vettem az X-eset, mert hűtőm már volt rá, és csak minimálisan volt drágább a sima 1600-hoz képest. Utóbbi csak olyan helyeken volt olcsóbb minimum 8 ezer forinttal, ahol várni kellett volna rá egy hetet, ahol meg volt készleten, ott meg majdnem annyiba került, mint az 1600X. -
OutSider17
senior tag
válasz
Ferdzsoo #12084 üzenetére
Szervusz!
Kezdjük az elején. Az összes Ryzenek van boos és stock órajele. Az én Ryzen 5 1400-asom pl: 3,2Gz Stock és 3,6Ghz Boost. Energiagazdálkodási lehetőségeknél szépen be tudod állítani hogy energiatakarékos, kiegyensúlyozott vagy pedig teljesítménycentrikus. Itt akár csinálhatsz új energia sémát is és ha ezzel megvagy akkor ingadozni fog a proci órajele HA úgy állítod be.
Nekem gyári booston van még is változik az órajele miután beállítottam! Amíg nem állítottam be addig meg fix 3,6Ghz-en ment. Ez csak a windows-on belüli beállítástól függ hogy hogyan változik az órajele a procinak.
Ne érts félre, nem kötöszködésből írtam amit írtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest