-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
válasz
_Horka_ #10123 üzenetére
Kösz az ötletet.
Lehet, hogy van ebben valami. Mert tényleg együtt húzom a proci/memókat. Általános használat mellett semmi gubi, sőt a hőfokok is tűrhetőek a kinti meleg ellenére (online játék alatt proci léghűtővel 46-50 fok, alaplap is kb ennyi, viszont itt az m.2 ssd gyárilag kb. 50-54 fok ami jócskán melegíti a lapot). Ugyanakkor kb. két hete prime95-öt toltam 1 órán át proci 3,8-on, memók 3200-őn sima ügy. Melegedés volt ugyan de nem volt sokkolóan magas. Szóval kicsit furi a jelenség. Persze egy próbát megér és lehet minden megoldódik.
-
nyul105
senior tag
válasz
_Horka_ #9573 üzenetére
nekem nincs fent ryzen master, nem kellett bios resetelni, csak visszaraknom auto-ra a feszültséget. Manuál feszültség bugos sajnos.
Szerencsére eddig 3750-en megy 1,256V-tal (ezt adja az auto, ugrál 0.8 és 1.25 között).cpu 42 fokos idle, nekem ez tűnik magasnak kicsit. Többiek?
-
_Horka_
aktív tag
válasz
_Horka_ #9552 üzenetére
Majd elfelejtettem. A BIOS buherálgatása érdekes "eredményeket" hozott. Ventillátorszabályzás összeomlása, stabilitás gondok, érthetetlen "jelenségek" (pl. 2.2 ghz beragadása)... sorolhatnám. Nagyon úgy tűnik, hogy képes a deszka saját magával összeakadni, ha cibálgatom.
-
GFerr56
aktív tag
válasz
_Horka_ #8680 üzenetére
Hai!
Nekem is ilyen memóriám van. Én még abban a korban nőttem fel, hogy 3200/14 > 3466/16. De azóta minden változik, még a matematika is...
Teszteken kívül ennek a határ feszegetésnek mi értelme van egyébként? Számomra elég az arany középút! Ha játszom, elég a 120-150 fps, kódolásnál meg pár perc. Ha többet akarnék (játékban), veszek egy 1080 Ti (vagy majd VEGA) kártyát, de inkább eliszom...
Üdv -
HavocS
senior tag
válasz
_Horka_ #8680 üzenetére
Jesszsus micsoda értékek, nálam a 3000CL15-ös ramommal 2666CL16-nál megállt a tudomány, ennél feljebb CL20-szal se bootol
De amúgy a Ryzen felépítése miatt valószínűleg célszerűbb a 3466-ot választani, ha már bírja.
komi77: 1050ti nagyjából megegyezik a gtx960-nal teljesítményben, ezek fhd-ban röhögve menni fognak high-on, antialiasingból persze már csak FXAA fog beleférni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Stellar Blade
- Nintendo Switch 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest