- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
B@ldrick #32481 üzenetére
Amelyik ram modul stabilan hibázik, azzal már nincs mit tenni.
Vennék olcsó Aegis 3200/cl16 2x8GB KIT-et és menjen azzal.Az előző KIT működőkés modulja mellé lehet hasonló 8GB-ost venni, aztán ki kell kisérletezni, hogy milyen frekin és időzítésen hajlandóak egymással dual-ban menni. Más tippem nincs.
-
GFerr56
aktív tag
válasz
B@ldrick #12772 üzenetére
Hay!
Megkérdeztem, azt mondta, hogy alig pár dolgon változtatott (kb. 5-8), de a subtiming mind auto. Persze ez lap és proci függő. Azért utána olvasott fórumokon, felsőfokúval (és nem csak a papír van meg) azért könnyebb, most kezdi kiismerni a lap bios-ának logikáját.
Üdv
-
GFerr56
aktív tag
-
GFerr56
aktív tag
válasz
B@ldrick #12743 üzenetére
Hay!
Nem tudom, pedig biztos nem trükközik a fiam-ismerem 23 éve. A memória órajelet nézted? Egyébként én sem értem, mivel tegnap 3460-as teszteket küldött, igaz cl 14-el, azok kb ugyan ezek voltak (volt, hogy latency 68, valamennyi volt). A frekvencia és időzítés az annyi amennyi, ennyit nem befolyásolhat az, hogy "túlméretezett" RAM van benne. Processzor IMC?!
Üdv
ui: az még a jó hír, hogy stabil mindkét órajellel a rendszer, ez biztató, főleg, mert ez a RAM egyáltalán nincs benne a QVL-ben. Beállítások kérdése, de azért az előző biossal nem ment egyáltalán 3600, 3460 is instabil volt (BOOT). Egy-két bios még, és nem lehetetlen a 4000 sem-azért azt lefigyelem még...úgy legyen!
-
Cronerator
tag
válasz
B@ldrick #9614 üzenetére
Persze, este miután hazaértem és még fejemben lesz, mindenképp mérek egyet. Én egy éjszakai 4-5 órás hibátlan memteszttel nyugtáztam a beállításokat, mindezt elsőre. A procinál kellett adjak 0,125V-ot, mert 3800Mhz 1,25V-tal nem volt stabil. Én beletenyereltem a jóba, mert a ramom nincs is benne a lap qvl listájában és a körülményekhez képest még "olcsó" is volt
-
Omli85
őstag
válasz
B@ldrick #4297 üzenetére
Ha van is hangja én nem hallom
DDC mellet szerintem amúgy se hallanám plusz többnyire én fejhallgatót használok.
(#4296) rupsz: Pont emiatt is volt ez is szempont azért a ROG cuccok mögött van némi support lehet kicsit talán több is mint az "átlagosabb" cuccok mögött. Maga a csicsa nem érdekel ami a ROG körül lóg mint sallang engem a technikai része jobban érdekel mit tolnak mögé és milyen tempóban és minőségben és ebből adódóan mennyire lesz időtálló vagy sem. Ez nem fizetett reklám vagy márka hűség ect szimplán szubjektív véleményem
.
-
BiP
nagyúr
válasz
B@ldrick #3646 üzenetére
Áprilisban megjönnek az AGESA-s biosok, úgyhogy alakul ez.
Mire kijönnek az R5-ök, és igazán elterjed majd (valljuk be, a nagy többség nem a 100e feletti R7-ekre várt), és sok ember rácuppan, addigra tök használható a platform. Úgyhogy nincs is ezzel komoly baj.
De egy alaplap-bios-memória friss körképet szívesen megnéznék.
Már csak azt sajnálom, hogy 3000 felett nagyon elkezd drágulni a ram.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Apple MacBook
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest