- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3ence
tag
válasz
atenza #13368 üzenetére
1600-al en is kb. ilyen ertekeket kapok (1.264V, 3.675GHz - 65C), nem estem hanyatt tole.
De ha visszaemlekszek, milyen hangja volt a Spire-nek, amikor 100%-on porgott, elegedett vagyok
Illetve ahogy feljebb is irtak, az idle temp is esett 6-7 fokot.
Viszont, a lapon es a procin mert homerseklet kozt 0-4 fok elteres is szokott lenni. Nem tudom, ez mennyire ok.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
atenza #13368 üzenetére
en egyelore nem szorakoztam a gyari hutovel, levettem az fx-6300 -rol az artic freezer pro 64-et aztan rapattintottam az r7-1700-ra. ha a az fxet 95w+ -on megfogta, akkor ezzel se lehet gondja.
biosfrissites utan elso dolgom volt megnezni a ventiprofilt, milyen jol tettem, draga msi gyarilag valami 90 fokra tette a 100% -ot, ezt lehuztam 75 fokra, az alapot meg 33 fok / 20%-rol feltoltam 30 fok/40% -ra, az a biztos, tegnap ejjel tesztuzemben volt a vas, de siman tudtam mellette aludni, az eso hangja elnyomta a cpuhutoet. -
GFerr56
aktív tag
-
S_x96x_S
addikt
válasz
atenza #12903 üzenetére
>> "pre-week-25 model"
>Dobozon vagy máshol nincs ez feltüntetve? Ezért most nem szedném le a hűtőt.Ötletek:
* Ha nincs problémád, akkor szerintem csak annyi a teendő, hogy garanciális időn belül megnézed ( beütemezed a kalendárban, hogy figyelmeztessen egy hütőleszerelés, takaritásra )
* Vásárlás napjából következtethetsz valamennyire. Ha 1 hónapnál régebbi, akkor nagyon valószinű, hogy PREWEEK25 gyanús. De állítólag még most is vannak Prewwek25- ös készletek a kiskereknél, szóval semmi se garantált.
* Ami biztos: Linux feltelepít, pl. duálbootosan és leteszteled magad ( kill-ryzen.sh )
https://github.com/suaefar/ryzen-test
Itt csak 1 nagy probléma van, hogy JELENLEG a teljes teszthez több mint 16GB memória kell, emiatt trükközni kell vagy meg kell várni a kisebb memóriás teszteket .... -
IstvánLászló
őstag
-
TheProb
veterán
válasz
atenza #12478 üzenetére
Nem, azt megnéztem és minden maxon volt/van.
A latest (0809), amúgy ez hozott elvileg LAN stabilitást. Egyébként az elsőnél nekem is volt LAN gond, ugyan úgy, mint az egérnél, win indítással nem volt hálózat. Pontosabban az adaptert sem látta. Szerencsére ez a csere deszkánál már nincs.
(#12479) olle: Mondom én, hogy elszabott egy modell ez...
(#12481) RVR400: Nincs semmim, miért?
(#12483) GFerr56:Ai Suite-tal én is szoptam az előző lapnál. Ott pl akkor is összeomlott a rendszer, ha case fan calibration-t indítottam. Most is fent van, de most direktben nem produkál hibát. Aztán lehet letörlöm majd a francba, mert nem sok hasznát veszem. Igazából csak az EZ Update miatt tettem fel, de az is mutat mindent, csak azt nem, amire kíváncsi lennék...
-
Apucy01
őstag
válasz
atenza #12230 üzenetére
Egyáltalán nem értek hozzá! csak szeretek a gépekkel foglalkozni.
a másik dolog amit meg emlitettél az az hogy INTEL oldalon nem volt ilyen gond!! Azt el is hiszem hiszen a ramok kb 99% a intelre let optimalizálva... de azért nem muszáj listákat nézegetni ott a YT számtalan Ryzen ramos videó van [link] és itt is a fórumon ha megkérdezed nagyon szivesen segitünk segitenek.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
atenza #12224 üzenetére
Hát igen, tegnap feltettem a legújabb biost a tomahawk-ra egy ideig nagyon fasza volt mert áramtalanítás után is faszán indult, de ma reggel ahogy pöccintettem be a gépet megint elkezdte csinálni.. vissza vettem 3066mhz-re míg ki nem javítják teljesen, de abban van fejlődés, hogy többszöri újra indulás után sem törli a bios beállításaimat.
-
wsanyi
aktív tag
válasz
atenza #12120 üzenetére
Srácok!
Azért ma már a google használata alap szerintem.
https://www.oempcworld.com/support/singlevsdualram.html
http://www.legitreviews.com/amd-ryzen-single-rank-versus-dual-rank-ddr4-memory-performance_192960
Szép délutánt!
-
OutSider17
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest