- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIORGIONE76
őstag
csak a minap gondoltam bele hogy mehetnék feljebb is, 3333/14-en használtam, arra olyan 53e írás-olvasást hozott, csak a timingokhoz nyúltam és a feszt 1.43-ra tettem, subtiming és ellenállás maradt, meg asszem a Gear Down enabled lett, de majd még átnézem hogy és ráküldöm a Dram calc-ot hogy azokat is határozza meg, a többi inkább tapasztalati úton ment, abban tévedett a progi, még a trfc falat fogom megkeresni, de úgy néz ki valahol 260-280 között lesz ezen a frekin, vagy még megpróbálom 14-18-...-al is, hátha
-
Ryu77
aktív tag
-
Lidércfajzat
újonc
Köszi a választ.
A fagyás pillanatában rögtön fekete lesz a képernyő, a hallgatott zene utolsó dallama pedig gyorsan-sűrűn egymás után elkezd ismétlődni kb 3sec-ig aztán abbamarad az is, és mivel ezen a gépházon nincs reset gomb, ezért hosszan nyomva a bekapcsológombot kell nyomnom, hogy kikapcsoljon a gép, semmi másra nem reagál, aztán kis idő után bekapcsolni.
Ja és még hozzáteszem HWInfo-n és HWMonitoron keresztül is figyelem közben a hőfokokat és 65°C fölé semmi nem megy még így se, ilyen felbontású stream mellett se. Procit nem húztam, hagytam 3700MHz Auto beállításon, csak a ramokat tettem 3200MHz-re, mivel azok papír szerint annyit tudnak.
-
SECTORnooB
addikt
Hát nekem sajátomon kívül kettő darab 2600-assal volt dolgom, mindegyik jobban ment mint az én 2600X-em.
Gyártó kommunikációja, hogy az X válogatott, ami biztos így is van, de gondolom nem mindegy a gyártás melyik időszakából származik. Ahogy a kihozatal javul az audit is vele együtt módosul pozitív irányba. Sajnos a mezei user nem tudhatja az övét mikor gyártották és akkor és ott hova minősítették. -
pidzse4
aktív tag
De akkor az hogy lehet hogy amig 2x4 gb 4133 ram volt a gépemben az intel gépemben addig max a 8700k val 3600 ig birtam felnyomni de ahogy megvettem bele a másik 2x4 és igy már 4x4 volt benne ugy már felment 4133 mhz re és stabilan ment ? Ezek szerint a ryzen más ? És tényleg olyan sokat számit ha valami 2933 mhz megy vagy 3200 on vagy 3600 on? Annyira sok a sebesség különbség játékba? Vagy mondjuk egy videokonvertálásnál? vagy csak kb 10 százalék ? Mert 5-10 százalékért nem fogom agyonhuzni a gépem felsleges.
-
ViZion
félisten
Azért van még pár dolog... OC, egy vagy több ág a 12 V, mennyi Ampert tud 12 V-on, ilyesmi...
Máshogy számolják a TDP-t is, szal OC-val már határeset a 400-as. A 1080Ti ahogy nézem olyan 270W-ot is tud kajálni, 400-as tápok meg jó ha tudnak 350W-ot a 12 V ágon. Ha két ágon van, akkor már málnás is.
CX400-al szerencséje van, jól sikerült Seasonic beles táp, egy ágon van a 12 V -
hokuszpk
nagyúr
"mert elvileg jobb szilikonok is."
szerintem szilikonbol meg senki sem csinalt processzort.
lehet a viki teved, es az elektronikaban megsem szigetelesre hasznaljak, csak tudhatnak valamit az AMDnel)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Inkább azt mondanám, hogy a húzott 2600 az kb a 2600X szintjét hozza így, emiatt jobb összehasonlítási alap, mintha nem húznám. 2600X lenne a megfelelő összehasonlítási alap, de olyan procim nincs, majd a következő szériából X-est nézek.
propetya85: az is szép!
propetya85: itt is csak egy 20k-s B350 lapban megy de nem al lap a kevés, hanem a proci fogy el.
-
Pro!Petya
addikt
Azért az a 2600@4Ghz Oc ,sem felel meg egy 8700K@5GHz-hez arányaiban tuning szempontjából...
Lehetett itt látni a napokban szépen megpiszkált 2600-os eredményeket is!Addig míg nem 1:1 fog az ár viszonyulni , addig teljesen felesleges kardoskodni hogy mennyivel jobb egyik a másiknál. Majd ha ez bekövetkezik akkor helyén való lenne
Addig meg hát izé...
(#11774) Tyrel
"Ha Intel-nél nem lennének gyártási problémák amik miatt elszálltak az áraik"
Jajj hagyjuk már
Mert mikor nem voltak "gondjaik" akkor is hugyészarért adták a procikat! (jah mégsem)
Teljesen korrekt 3200-es kitek is vannak már , Efelett már arányaiban elhanyagolható szinten gyorsul csak a fabric szval nem létszükséglet a bdie 60-ért. (csak opció)
-
Thrawn
félisten
Felraktam, de nálam nincs csúcsra hajtva minden, csak ésszel. Változást nem vettem észre RAM latency ügyben:
subaruwrc: ha a Ryzen 3-asoknak valamit reszeltek a memóriavezérlőjén akkor lehet fejlődés, de ezt sajna nem tudjuk. Két gen. óta ugyanaz a memvezérlő, hátha megpiszkálják egy kicsit. Az alaplapokon nem múlna a magas órajel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Renault, Dacia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amatőr csillagászat
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest